punto daha önce kendini bu tür olaylarda kanıtlamış bir araba..
allah korusun euro ncap tan 5 yıldız almış bir araba.. en az astra kadar sağlamdır..
arkadaşlar bitane fiyatı uygun punntoya bakmaya saat 3 civari gittik
ondan önce fiat ta sıfır puntolara baktık ben zorlamasam sıfır dızel alıcaktık ama...
kaputu açtı açar açmaz yanları çok boş dedi.bi vursan arabayı motora kadar girer dedi. arkadaşlar halen daha opel astralar bakıyoruz....
punto daha önce kendini bu tür olaylarda kanıtlamış bir araba..
allah korusun euro ncap tan 5 yıldız almış bir araba.. en az astra kadar sağlamdır..
Yanları dolu olduğunda Çok kötü bir kazada bakın neler oluyor. O dolu şeyler aynen kucakta.
valla babanız çok beğenmemiş arabayı ikna etmek zor. bahane yaratıyor gibime geldi...
Baban astra bakıyorsa bırak baksın. Puntodan daha üst sınıf bi araç ve daha şık.
eski kasa (G kasa) astradan bahsediyorsun heralde, önceki arabam sedan astraydı satıp punto aldığımda bi ay filan hayıflandım niye sattım diye geçenlerde arkadaşın astrasını sürünce çok kalas geldi bana yinede iyi arabadır (ama ben olsan punto alırdım yinede)ayrıca encap yıldızı daha düşük puntodan yanlış hatırlamıyorsam üç yıldızdı
opel astra 2007 2008 olsa süper olurdu ama eski modelse punto tercihimdir...
bence babanı fazla zorlama allah korusun araba her arıza yaptığında başına kakacağına emin ol punto iyidir ama astra da iyidir bir iki yaş daha yukarı çekebilirsen babanı bence astradan da doyum alırsın
Dar Ağacında da Olsak Son Sözümüz FENERBAHÇE...
babana söle de bravo yada guilettaya bksn![]()
TSİ Jetta.
puntoyu birazda yakıtı ıcın ıstiyodum.
astranın çok yaktıgnıda bılıyorum okulda 3 arkadasımda astra var 3 ucude yakınıyo cok yakmasından.
aslında babamda beğendı puntoyu ama bitek ön yanlar boş dıye böle yapıyo
keşke 2006 ve uzerıne ıkna edebılsem(astra) ama maalesef =)
Çarpışma testlerini izlettir babana.
arabanın kenarlarının niye boş olduğunu daha iyi anlar belki
babalara laf anlatmak biraz zordur. Allah kolaylık versin
Bence hiç üsteleme. Punto alırsan iki kanat uçsa bile ufak bir arızada başına kakar.
üstemelıyım ama astra da istemıyorum yani napalım üstelememek bir çözüm değil ki ?
birde bu videoda https://www.youtube.com/watch?v=9I7HafYom5Q
önlerın boş olmasının avantajını nasıl açıklayabılırım ?
Konu hsncck26 tarafından (30/01/2011 Saat 22:10 ) değiştirilmiştir.
yukarıda bahsedilmiş, güvenlik testlerinden 5 yıldız almış bir arabaya ilgnç bir yorum babanınki .. mühendisler bunu akıl edememişler o zaman .. bir de forumda kaza yapan arkadaşların fotoları var, içinden burnu bile kanamadan çıkmışlar, onları bir göster bence ..
Chegamos p´ra sentir a força
Seremos suor na tua camiseta
BEŞİKTAŞ tamos prontos para morrer
Por Você ...
benim arabanın resimlerini göstertır sol taraftan biçti beni. aracı perte çıkarmadılar düşün
![]()
Babana göre yanları bir sürü ıvır zıvırla dolu olsa kaputu açtığında karmakarışık bir motorla karşılaşmak daha mı iyi olacak.Yoksa düzenli her şey yerli yerinde gereksiz etrafa saçılmamış parçalarla bir motorla karşılaşmakmı ? Bence babanız eskide kalmış karmakarışık ön düzen istiyor bencede geçerli bir sebep değil vazgeçmesinin.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri