valla forum dalyan gibiymiş bunuda öğrenmiş olduk :D
Printable View
valla forum dalyan gibiymiş bunuda öğrenmiş olduk :D
1.85 im ve en rahat ettigim araç punto bu konuda
aynen benimde arkamda oturan bayağı sıkıntı çekiyor hele birde onunda boyu uzunsa ortaya geçmek zorunda kalıyo yada diğer taraftakiyle yer değişiyo
benim tek sıkıntım koltuğun biraz daha derin olmaması
acaba boyununuz kaç?
bide gerçekten azcık daha derin olabılırmıs. brde sanki direksiyon çok önde gibi yukseklık ayarı kolunu ındırınce kendıme cektım dıreksıyonu iyice kötü oldu :D
şimdi fabia yı en geride (yani direksıyonu kendıme en yakın olcak sekılde kullanıyorum kı punto ya alışabıleyım :D
Boyum 2.04 :)
gayet rahat kullanıyorum, tabi tahmin edersiniz ki arkama kimse oturmak istemiyo, zaten ben de hep 2 kapılı araba istemiştim, benim 3 kapılı oldu :)
aman tanrım ya bu forumdakiler maaşallah tosuncuk gibiymiş:))))) 1.80 cm yim kendimi cüce gibi hissettim.
2001 fabiamı satıp grande punto aldım. fabia dar araç değildi kesinlikle.Ama punto daha geniş,görüş açısı olarak objektif olmalıyım fabia daha iyi idi. punto da ne yazık ki tek kötü yanı önümü çok göremiyorum :)) o kadar hata kadı kızında da olur:)
boyum 1.70,
bu sayede araçta herkes çok rahat :p
195 boyum. Resmen arka koltukta oturuyorum diyebilirim.Ben değil ama arkada oturan biraz sıkıntı çekebiliyor.:)
1.77 boym arkama kimse oturamıyo neredeyse en geride kullanıyorum cokta konforlu oluyo hele uzun yollarda :D biraz öne cekmem gerekirse işkenceye dönüşüyo psikolojik tik oldu galiba :D
Boyum 1.87 sıkıntı yok hala daha arabanın içine gömülmüş vaziyetteyim..
benimde boy uzun ama sıkıntı yaşamazsın sadece arkama çok ince arkadaşlarım oturabiliyor :D
Boyum 1,83. Hiç bir sıkıntı yok, çok ferah bir araç.
Merhaba benim boyum da 185 cm bahsettiğin konu üzerinde hiçbir sıkıntı yaşamadım.senin de yaşayacağını düşünmüyorum.
1.60 boyum var arabaya 8 kişi binebiliyoruz :D
yaw hakkatten bütün uzun boylular burada toplanmış :)
boyum 1.81 normal sanırdım uznlugumu ama burda kısaymısım bence puntolar rahat dısardan gorundugunden daha fazla genıs ıcı
Uzun boylulara alternatif çözüm:D:D:D:D:D:D:D:D
https://img.internethaber.com/gallery/12528/39.jpg
1,78 boyumla sıkıntı yaşamıyorum.. arabama şimdiye kadar kim bindiyse çok rahat ve geniş olduğunu söyledi...arkada 4 kişiyle gittim bikaç kez hatta... yalnız arkada 3 kişi gayet rahat sığıyor,bacanakta linea var,heybetli araba olduğu halde iddaa ediyorum iç hacmi aynı..