-
Eğer yinede ben kemeri takmam diyorsanız susturucu yerine servisde ses ikazını kapattırabilirsiniz.Kapattırdıktan sonra menüden isterseniz tekrar açıyorsunuz fakat ondan sonra kapatmak için tekrar servise gitmek gerekiyor.
-
punto.yu alalı 15 gün kadar oldu ilk günlerde sesinden rahatsız olduğum için takıyordum ama artık alışkanlık oldu, araca girince motor çalıştırmadan önce kemeri takıyorum
-
bu arada şöyle bir durum var kemeri takıp kontağı açıp bekleyin sonra kemeri çıkarttığınızda otmeyecektir. toka takmaktan çok daha guvenli....
-
punto evo
Arkadaşlar sevdiklerinizi üzmemek adına bence emniyet kemerini takınız. 2005 yılında palio aracım vardı . Çardak beldesinden yukarı köye Mecidiye köye gidecektim .Aracı hızlı kullanıyordum viraja girerken korna falan bastım hani araç varsa, diye ama ne çare virajı dönünce tam karşında traktör. Yapabileceğim hiç bir şey aynen traktöre patlattm . Ve emniyet kemerim vardı o beni kurtardı .O yüzden emniyet kemeri takalım derim. Saygılar.
-
Merhaba punto kardeşliği;
gelin bir kampanya başlatalım buradan,herkes bu konuda duyarlı olsun sadece kendımız için değil çevremiz içinde bu konuyu aydınlatalım derim.herkese kazasız belasız günler hoş forumlar dilerim.