Merhabalar.
Arkadaşlar bıktım bu evodan bi araba yokuşu 2 ile çıkarkn beyni karışır gaz yemez 1 takarmı ya.!Belki bilirsiniz Kayseri-Niğde Arası ARAPLI diye bir yokuş var. Kamyonlar bile geçiyor nasıl bir şey bu araba nerden aldım.!!
Merhabalar.
Arkadaşlar bıktım bu evodan bi araba yokuşu 2 ile çıkarkn beyni karışır gaz yemez 1 takarmı ya.!Belki bilirsiniz Kayseri-Niğde Arası ARAPLI diye bir yokuş var. Kamyonlar bile geçiyor nasıl bir şey bu araba nerden aldım.!!
İkinci el Temiz Dizel Otomatik 2010 model üstü araç aranıyor![]()
![]()
![]()
araç otomatik herhalde bir sorun olmalı
bi servise gidin bence...
Evet Araç Otomatik. Zaten 5bin Bakımı Geldi
![]()
![]()
allah allah bende hiç yapmıyor öyle![]()
bu arada merak ettiğim 2 nokta var ort yakıt tüketimi ne durumda bir de ilk bakıma 5binde mi götüreceğiz benim daha binlik olmadı
5000 bakım diye birşey yok sadece kontrol var ama bu sorun byük hasarlara sebep olabilir siz bence hemen servise gidin
Konu Misafir tarafından (31/01/2011 Saat 11:24 ) değiştirilmiştir.
yokuşta kalmaz yahu![]()
TSİ Jetta.
Evet ilk bakım 5bin...
Doğru söylüyor olabilirsiniz büyük sorunlara yol açabilir.
Kardşm yokuşta kalıyor ya 3 kişi ile.!! Ortalama Kg 240-250
![]()
![]()
otomatik kullanmadığım için pek fikir veremiyorum ama benim araç manuel, 1 yıldır çıkamadığım rampa hiç olmadı, yaklaşık 450-500 kg yükle ne rampalar çıktım ,hemde full klima ile.
Doğrudur.Serviste göstercm..
![]()
![]()
ben 3. viteste hızım bile normalken klima açık 3 kişi çıktığım günü bilirim o yüzden opel ve fiatta otomatik vitese karşıyımmanuel alıp yoluna devam edeceksin
arkadaşlar ben arabayı aldığım yaklaşık 4 ay oluyor.6000 km ye yaklaştım.3500 civarı sıvı kontrolü için gitmiştim.5000 de gitmem gerekiyormu?...tşk ler
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri