16 şubatta serviste taktırcam randevu aldım .Parça 85 diyorlar takma falan 100 lira olur sanırım.
bu 15 dakikada 3. mesajım. mesajın nasıl yazılacağını ancak keşfedebildim. malum acemilikDaha çok şey sorasım var aklıma geldikçe eklerim. şimdiden göstereceğiniz ilgiye teşekkür ederim.
Arkadaşlar aracı teslim aldığımda karter muhafazasının olmadığını öğrendim. servise sorduğumda evoların orjinal muhafazaları olmadığını grande puntolarınkinden takabileceğini ama vida yerlerinin uymadığını söyledi. dolayısıyla arabaya yeni vida yuvaları açması gerektiğini söyledi...
1- Acaba orjinal taktıran oldu mu? varsa nasıl temin edebilirim?
2- yağmuru çamuru engelliyor mu?
16 şubatta serviste taktırcam randevu aldım .Parça 85 diyorlar takma falan 100 lira olur sanırım.
orjinal mi? bana dedikleri gibi olmasın dostum dikkat et?
plastik bir parça gösterdikleri.
GP de var ne güzel araç bu GP yahu![]()
TSİ Jetta.
bence siz taktırırken lifte kaldırın nasıl yapacağını sorun. ekstra delik acacaklar mi? bilmiyorum aslında yapsalar da zararı varmı? neyse o zaman sizden rica etsem taktırırsanız görüşünüzü paylaşır mısınız.?
valla öyleymiş oğuz kardeşim. güya gp lerin makyajlanmış hali idi. bence bir yerden kırpıp bir yere ekliyorlar.![]()
aslında parçayı alıp sanayide hafif saçdan aynısını yaptırmayı düşündüm bakalım nasıl olacak ama yinede saç malazeme yaptırcam , çünkü bu parça kırılabilir .Bakalım nasıl bir durum gerçekleşecek.
G.punto ve Punto Evo Karter Muhafaza adece 85 TL emin ol çok faydası var ben aracı teslim alırken o anda taktırdım sadece 85 TL ödedim işçilik istemediler
taş çamur su vs. den muhafaza ediyor buna değer
Konu onn.off tarafından (03/04/2011 Saat 02:12 ) değiştirilmiştir.
punto evolution
tamam bu parçayı taktırcam . Ama yinede sacdan bir yedek muhafaza yaptırcam kırılmaya karşı yedek olsun .MOTORA ÇAMUR GİRMESİNİ ENGELLER İYİ OLACAK.
bence doğru seçim, ben yukarıdan bakınca direk yeri görünce taşı filan bırakın insan bile girer buraya dedim
saçı servis takarsa haber verirsen bizde isteriz.![]()
saç takmayın arkadaşlar bu karter muhafaza yeterli saç kaza anında motorun yere düşmesini engellediği için kaza anında motor aracın içine girip size zarar veriri benden söylemesi yoksa sacın kıralını yapardım bakın ben audi Q7 golf 1.6 fsi midline mercedes c180 toyota corolla 1.6 elegant nissan Qashqai gibi aracları kullanan akrabalarım var hepsinin altına bakmışım hiç biri saç koruma yoktur sadece BAKALİT yani plastik karter koruma vardır bu markalar maliyetten kaçan arabalar yapmayan firmalardır saç iyi bir çözüm olsa emin olun ilk bu markalar yapardı
punto evolution
Tamam uygundur. Haber verecem arkadaşlar.
taktıran arkadaslardan tam cevap alamdım. parça evo için orjina mi? yosa yuva bos kalıyor. yerine yeni yuva açıyorlar. bu şekilde yaptıran var mı?
ben takılırken orada değildim ama bana gp'nin ekstra delik olacak diye birşey söylemediler. hoş söyleselerde neticede servis taktığı için hiç sorun etmez yine taktırırdım.
Tamam ALİ bey kırılırsa diye düşündüm. Tekrar almak zorunda kalmak istemiyorum. Duruma bakacağım .
Konu sezerism tarafından (30/01/2011 Saat 00:54 ) değiştirilmiştir. Sebep: KÜÇÜK HARF
zaten havalar soğuk arabanın her yerinde buzlar olmuş kıl uyuz oldum, karları temizlerken çizilecek diye ellerim dondu
korumayı bu fiyata (85-100) her yetkili serviste taktırabiliyormuyuz.. özellikle ankara
Ben grande punto aracıma taktırmıştım plastik bir parça ilk görüşte bu ne işe yarar neyi korur gibi düşüncelere kapıldım ama çok faydasını gördüm tozdan çamurdan herşeden motoru koruyor
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri