[QUOTE=pose744;459666]çalışan araba değil dijital kliması, araba hakkında iyi yada kötü yorum yapmıyorum ama klima ile ilgili yapılan bu yorumda arabanın kötü olduğu anlamı da çıkmaz...[/Q
klima değil bence araba için denilmiş bence
Printable View
[QUOTE=pose744;459666]çalışan araba değil dijital kliması, araba hakkında iyi yada kötü yorum yapmıyorum ama klima ile ilgili yapılan bu yorumda arabanın kötü olduğu anlamı da çıkmaz...[/Q
klima değil bence araba için denilmiş bence
Kardeş, bu cümlede anlam belirsizliği,anlatım bozukluğu,noktalama yanlışlığı...vb hatalar çok. O cümlede bozukluk var.Adam oraya arabanın özelliklerini sıralamış: "temiz bakımlı.motoru sorunsuz olup 107000 km dedir..4 airbag, abs , dijital klima mevcuttur ve çalışır durumdadır- aradaki noktaların çoğunun virgül olması lazım. Bir de "4 airbag, abs , dijital klima mevcuttur ve çalışır durumdadır" cümlesinden sadece dijital klimanın çalışması değil,airbag ve absnin çalıştığı anlamı da çıkar. Ayrıca o cümlede çalışır durumda olan araba mı,airbag mi,abs mi yoksa dijital klima mı açıkça belirtilmemiş,ben araba anladım,sen dijital klima anlamışsın,başkası da hepsini anlayabilir.Türkçede cümleler açık ve net olmalıdır.Saygılar...:Ç
önceki sahibi bayanmış bu bile almama sebebi.. bence hiç acele etmeyin sonra ya acaba iyimi ettik kötümü demeyin hiç
yaniiii :D:D:D
bu fiyata galericiler anında kapardı bu aracı zaten içinize hiç sinmemiş hiç uğraşmayın derim ben
adamın o kadar acelesi varsa nette neden uğraşıyor ki. galericiler o fiyata saniytesinde kapar bu aracı :)
Ucuz etin yahnisi diye bir deyim var. Adam enayi mi koskoca dijital klimalı multijeti 16 ya bıraksın. Bayiye gitse araç sorunsuzsa en az 16.250 bayi verir zaten.
valla insanlar ne uyanıklık yapmaya çalışıyor.hayret bişey..
Satıcının diğer ilanları kısmına baktığınızda aracın satan kişinin Çiğli'de Atatürk Org. San.'de çıkma parçacısı olduğu anlaşılıyor. Bu durumda aracında toplama olduğunu düşünüyorum. Uzak durmanızı tavsiye ederim.
Bu sadece benim fikrim, kişinin satışını engellemek yada sizi yanıltmak istemem ama bu zamanda araba alırken çok dikkat etmek gerekli. Ben aracımı iş arkadaşımdan aldım bildiğim bir araba olduğu için 2006 1.3 Act. model Punto'ya 19.000 TL verdim. Çok vermişsin v.s diyenler oldu ama içim rahat olsun 1000 TL fazla olsun düşüncesindeyim. O yüzden bekleyin derim, forumda zaman zaman aracını satan arkadaşlarımız oluyor, daha güvenli bir alışveriş olur diye düşünüyorum.
Aracın ön ve arka görüntüsüde zaten hoş durmuyor tamponlar yerli yerinde değil birleşim çizgilerine bakınca çok iyi anlaşılıyor.Araç diri değil