kanıma giriyorsunuz taktıracam brc yi yazın doya doya gezeceğim sonra :)
Printable View
kanıma giriyorsunuz taktıracam brc yi yazın doya doya gezeceğim sonra :)
bir sorun olmaz. yedek teker yerine tamir kiti yeterli. eğer tekerin parçalanması gibi bir durum yaşanırsa zaten yedek tekerde işe yaramaz. ben aracı teslim alırken stepne yerinde tamir kiti vardı daha kullanmak nasip olmadı ama 80 km hıza kadar tutuyormuş üzerinde öyle yazıyor.
muaynede de sorun çıkmıyor stepne yerine tamir kitinin olması.
lpg ile gezmekte bir ayrı yahu :happydan:
yakıt nasıl acaba km de ne yakar şehir içi dışı ?
Arkadaşlar ben 2007 model GP ' ma garanti bozulmasını umursamayarak 2008 de atiker marka lpg sistemi taktırmıştım. Takıldığı günden bu yana hiç bir problem yaşamadım. Gazı da hep petrol ofisinden alıyorum. Lpg filtrelerini değiştirdiğimde ustalar gaz biraz kirli diyorlar ama ben bi problem yaşamadım hiç. Dün hesapladım km de ortalama 170 krş yakıyor Ankara içinde.
Sizi gördükçe LPG ye geçesim geliyor. Birgün kafam bozulacak gidip taktıracam. Ama bu LPG garantiyi bozuyor mu? Bozuyorsa bir anlamı yok.
bahsettiğiniz patlak lastiğe sıkılan tüp benim şişirme motorumun yanında var daha kullanmadım ama 80 km hıza kadar kullanın diyor patlağın çok olmadığı yarık parçalanma vs gibi durumlarda iş görür gibime geliyor. diğer durumlarda zaten büyük ihtimalle çekici gerekebilir
garantiyi bozmadan takan yetkili servisler var. garanti konusunda da sadece motor garanti dışı kalıyor zaten lpg kaynaklı bir sorunda da lpg şirketi karşılıyor masrafları. şubatta evolar için lpg kitinin çıkacağı yazılmıştı bekleyin 1 ay daha sonra ister yetkili servislerde(bazıları) ister dışarıda lpg dönüşümünü düşünün derim. benzine güç yetmiyor :(
sizleride aramızda görmekten mutluluk duyarız :dj: bir grup kurmak lazım lpgciler olarak :D:D