14 sonuçtan 1 ile 14 arası

Konu: Müptelalık hakkında

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #12
    murat aras
    opexturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    13/05/2010
    Yaş
    34
    Mesajlar
    512
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 83

    Standart

    ben ağustosta ilk puntomu sattıktan sonra yemin ederim ki ağladım sanki çocuğumu aldılar elimden duramadım gittim evo aldım sonra :=) punto tedavisi olmayan bir bağımlılıktır :=)
    bu site de facebook kadar takıldığım bi site haline geldi valla bana puntoyu tanıtan ve sevdiren bu siteye sonsuz teşekkürler

  2. Bu mesaj için teşekkür edenler:


Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com