Yazıyı okuduğumda çok sinirlendim. Arabamı çok seviyorum ama o arma insanı çok soğutuyor. O arma fiat değilde başka birşey olsaydı. Hatta ben armaları değiştirmeyi düşünüyorum:)
Printable View
Yazıyı okuduğumda çok sinirlendim. Arabamı çok seviyorum ama o arma insanı çok soğutuyor. O arma fiat değilde başka birşey olsaydı. Hatta ben armaları değiştirmeyi düşünüyorum:)
yazını okuyunca dedim ki ya birmot yada ali uğurlu dedim.benim arabayı bu iki servis mahvetti yapacagız diye şimdi önlerinden geçmiyorum geçenleride geçirtmiyorum:)
Ya bu bayilerin hepsi aynı demek ki müşteriden ne çalsam derdindeler. Adam gibi hizmet verme anlayışı yok. Arabayı alana kadar sizin için ölürler kibarca konuşurlar herşeyi anlatırlar şu tarihde elinizde olur vs derler. Aracı satın alırsın yok plaka çıkmadı,yok o araçtan elimizde kalmamış başkasını versek olur mu. Şaka gibi cidden. Fiat'ın özellikle müşteri temsilcilerini gözden geçirmesi gerekiyor.
sikayetvar a yazdım ancak burasıyla aynı gün yazdım ve daha hala onaylanmamış bu kadar uzun sürüyor mu ?
ben ordu tunalardan aldım. çok memnun kaldım.müdür murat marabaoğlu ismi bizle çok ilgilendi. almak amaçlı gitmiştik ama güleryüz olmasa belkide vazgeçerdik .serviste böyleyse memnuniyetim devam eder.
Bende aracımı aldığımda banada vermediler opet yakıt güvence kartını verilmesi zorunlumu ki?? Ayrıca ali uğurlu sıkıntılı bir bayii şikayet şikayet üstüne ama bir türlü bayiiliği ellerinden alınmıyor.
Son 3 günde toplam 11 km . O kadar soğumdum arabadan. ilk üç gün 410 km yapmışım
Bu Konuda aylar Once Uyarmıshtım Herkezi.. Ali UĞURLU Bu Yazıyı Gören Uzak Dursun Diye.. Ankarada Fiat alınacak Tek Bayii Kartaş..
Alınacak yer KARTAŞ . Serviste Ankara OTO Erhan beyin yanı
TOlcay bey Tan otoda,ben de kendisinden aldim arabami. Bugun yanina ugramistim. Forumdan bahsettim, aklina siz geldiniz.Taniyor musun diye sordu bana. İngilizce ogretmeni diye bahsedince bir profilde gordugumu hatirlamistim.. Bence de gayet ilgili bir satis temsilcisi.
gerçekten çok ilginç sıfır araba alıyorsun sıkıntılara bakar mısın?off of
bende Evo alırken bir sıkıntı yaşamıştım kendi hatam yüzünden. Fiat ı aradım, hemen hallediyoruz dediler. Hemen ardından yana tutuşa bayi aradı. Özür dileyip sorunu hallettiler :) Arkadaş size mi denk geliyor böyle şanssızlıklar anlamadım :S geçmiş olsun.
Ankara'ya geldiğimde Ağaçlı'da garip bir muameleyle yaklaşmıştı ve sırf onların yüzünden araba almıyorum.Bravo alacaktım.Orda top sakallı br satış temsilcisi yüzünden hala puntoylayım.
Bu cumartesi kapı ayarları için uğramıştım ama geç kalmışım yaptıramadım, bu haftasonu aksilik olmazsa tekrar uğrayacağım, iletirim selamını..
Hayatta yaşananlar acı tatlı bazı şeyleri bize öğretiyo sanırım. Artık insanımızın birbirine karşı olan sevgi saygısı bitti çok özür dilerim herkes birbirine kaz gözüyle bakar oldu. Kendimize olan saygımızı yitirdik işimizi aldığımız parayı beğenmez olduk başkasının kazandığı yaptığına göz diktik yerimizden hep şikayet eder olduk. Böyle bir durumda karşılaşılan olaylara şaşırmamak lazım. Sizin başınıza gelen başkasının başına gelmiyorsa o dediğiniz bayi her zaman var olacak. Canı yananın hissettiklerini anlamayız o yüzden yanında olmayız başımıza gelince anlatırız doğaldır bu. Siz o bayinin bi web sayfası varsa onu yayınlayın herkes bi mesaj yazsın illaki onlarda bi önlem alacaklardır inşallah bu kadar bi sorunla kalırsınız hayırlı olsun iyi kullanımlar olsun. Bu gibi bayilere insanlara iyi ders vermek lazım