bilmiyorum gülay bir kere çarpilmişim porş morş viz gelir ama iyi teklifti düşünmem gerek prosche var mi sen de :D
Printable View
bende bu araç var dı 2004 model arkadaşlar yakıt ve kalitesi puntoya göre daha iyi sağlamlığına gelince otobanda 120 ile giderken alkollü bir sürücü arkamdan yaklaşık 220 km bir hızla bana vurdu 12 takla attım ama arabanın içinden kaza yapmamış gibi çıktım vuran araba magan motru yerinden çıktı şöför ise ayakları koptu bilgilerinize...
araç takla atmış gibi durmuyor tavan gayet normal
tavan sürtünmedi birde tavanda port bagaj yerleri vardı
20.000 tlye alınabilecek en güzel araba bence piyasadaki,tip olarak gayet hoş,donanım olarak çok iyi...bir de otomatik vites olsaydı tam bayanlar için eve 2. araba olarak düşünülebilirdi bence...
güzeldir güzeldirde bikaç makyaj yapsalar felan biraz daha albenili olurdu.
Tasarım konusunda genç - orta yaşlı erkeklere hitap etmiyor, yoksa çok tatlı, alınası bir araba. Hatta punto-panda? diye sormuştum kendime bir an ama, sonra "ne oluyor yav bana" deyip hemen bir futbol maçı açtım :laugh000:
Buyurun bu da pikanto.
siz hangisini tercih edersiniz ?
Kia Picanto wallpaper # 23 of 31, Front Angle, MY 2012, 800x600
Dualogic ya da otomatik vites seçeneği olsaydı tereddütsüz alabilirdim.
bende vardı dekine mavisi renginde gerçekten puntodan daha başarılı bir içi var kalitesi tartışılmaz yakıt olarak 5.4 100km şehir içi ideal bir 2 kişilik bir araç