arkadaslar yukarıdaki plan dogru 2013de grande punto uretımı tamamen bıtıyor 2012de ıse punto evo amerikan pazarına giren 2.fiat oluyor ? ama evoda iyi yonde degisimler olacaktır orası kesın usa pazarına gırmek hele ki fiat icin gorecegiz bakalım.
Printable View
arkadaslar yukarıdaki plan dogru 2013de grande punto uretımı tamamen bıtıyor 2012de ıse punto evo amerikan pazarına giren 2.fiat oluyor ? ama evoda iyi yonde degisimler olacaktır orası kesın usa pazarına gırmek hele ki fiat icin gorecegiz bakalım.
fıat 500 girdi ve rakamları fena değilmiş.
bitse bile yenisi çıkacak farklı isimde. fiatın alışkanlığı bu aynı isimdeki araçlarını uzun yıllar devam ettirmiyor.
Modeli bırak 5 senede bir logo değiştiriyor adamlar.Yamalı bohça gibi her modelde farklı marka logosu var.
Bugün yetkili bir fiat a gittik yeni doblo aldık orada bu konuyu sordum. Grande punto yu fiat bitirmez dedi yetkili ismi belki değişir dedi bravo için aynı şeyi söyleyemeyiz diyor ama puntoyu bitirmez diyor sadece isim değiştirebilir... Italyanlar kimseye vermiyor bunu üretsin diye diyor çok tutuluyor çünkü... Dedi
Benim bildigim kadariyla Grande ile Evo'yu birlestirip tek model Punto satacaklar. Ne Evo olacak ne de Grande. Sadece Punto. En son fuarda konusulan oydu, daha sonra gelisme oldu mu bilmiyorum.
Fiat Range'de 2012 icin yalnizca New Panda'dan bahsediyorlardi Future kisminda.
Sent my GT-I9100
Grande punto evo karışımı bir araç gelmeli bence. öyle de olacak gibi. 2012 de dünyanın sonu da gelecek diyorlar ona kalırsa. :)))))))
arkadaşar Türkiye de işler yolunda gitsede avrupa da punto rakiplerinin satış rakamı olarak cok cok gerisinde.... sadece panda rakiplerinden fazla satıyor... onu da vw up ile büyük bir rekabet bekliyor yeni kasada.... bravo için durum daha zor.... fiat 2013 beklemeyip 2012 sonunda yeni modeli piyasaya sürebilir... sorun burada değil... sorun fiatın her seferinde ismi farklı çizgileri farklı tamamen farklı bir alt yapıya sahip birbirinden kopuk kopuk araçlar üretmesi... bu da tüketicinin kafasını karıştırıyor... marka imajını cok zedeliyor....