Sayfa 1/2 12 SonSon
30 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: İkna olamıyorum.

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hasan Küçükosman
    helvetika - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 0

Standart İkna olamıyorum.

Merhaba, henüz Evo ya da Bravo'su olan biri degilim. 2004 model bir sedan fabiam var. bunu satıp evo alayım diyorum ama bir türlü karar veremiyorum. dört kişilik bir aileyiz, aracı genellikle ben kulanacağım ve bazen de eşim kullanacak. sedan bir fabia'dan sonra bu punto evo çok mu küçük gelir acaba. sığar mıyız bu arabaya. ne olur biri akıl versin allah aşkına. arabanın özellikleri tam benim istediğim şekilde. teknoloji taraftarı biri olarak bu araba bana göre diyorum ama ufak da diyorum bir taraftan. bravo ya da param yetmez diyorum. ne diyeyim. ne alayım.
    (bi türlü gidip galeride aracın içine girebilmiş degilim. tamamen tembellik)

İbrahim Gökhan Eroğlu
    igeroglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Manisa
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 19

Evonun içi kararsız kalmanız kadar küçük değilki ben 5 kişi uzun yola gittim bir kişiden rahatlık adına şikayet duymadım. Küçük diye endişeleniyorsunuz ama evo emin olun fabiadan daha güvenli bir araçtır artı teknolojik özellikler kullanım kolaylığı elektrohidrolik direksiyon mesela ben daha hicbir arabanın direksiyonunun evo veya gpden yumuşak olduğunu görmedim, yol bilgisayarı güvenlik özellikleri abs esp start stop.. vb. daha bir sürü yenilik sayabilirim ve alırsanız eger evonun veya gp nin tutkunu olacagınıza eminim.

Mustafa Özkan
    Moosty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    26 TZ 691
    Edilen teşekkür: 361

FABIA Sedan'ın bagajı büyük, eğer büyük bagaja alıştıysanız tek sıkıntınız bu olur.

Ama Evo ile şehiriçi kullanımda çok daha rahat olduğunu görürsünüz.

Serkan Küçük
    serkankucuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 410

abicim skoda'ları iyi bilirim biz de yıllardır kullanıyoruz... evo'ya binince hissedeceğin ilk şey of ne kadar şık, göz alıcı duruyo içi... skoda'lar hep sade bi tasarıma sahip, ek donanım ve özellik için de en az elegance modeline binmen lazım... ama bagaj mevzusu apayrı, skoda'ların bütün sedan modellerinin devasa bagajları var, bunu evo'da bulamıcaksın zaten. ama içinin tasarımı, arabanın rahatlığı skoda'yı aratmaz bence...

Atahan Kuşbaşoğlu
    ato - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Vals Mavi
    Edilen teşekkür: 123

bizde skoda octavia 2004 model elegance vardı emin ol evo nun içi octiden daha geniş tabi bagaj 4 kişilik aile için küçük bagaj problem değilse gönül rahatlığı ile al

ZAFER MUTLU
    zafermutlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Sinop
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 445

sedanmış araban bagaj problemi yaşarsın..

Erdem --
    'Drive Safe' ErdmG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 57

abi öncelikle sen en yakın bir Fiat bayisine gidip evo'ya alıcı gözüyle bakmalısın.
    İnan aklındaki tüm soru işaretlerinin gittiğini aracın kendi sınıfının en iyisi olduğunu anlayacaksın. Bizde evo'yu almadan önce çok kararsız kaldık yeni fiesta mı evo mu 207mi diye ve iyikide evo almışız diyorum. Hem gerçekten içi olsun tasarımı olsun çok şık ve çok az yakmakta ve parçası diğer firmalara göre hem daha kolay bulunmakta ve ucuz. Fiestanın arkasını görsen o kadar küçük ki 3 kişi oturamaz. Ancak evoya çok rahat oturulabilir. Evo alırken (Pop Kit paket) yani iç döşemesi bordo olmasını şiddetle tavsiye ediyorum..

8. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Adınızı düzgün giriniz. Soyadınızı düzgün giriniz.
    projist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 43

sığarsın desek internetten sipariş mi verilecek nasılsa bakmaya gideceksin orda dener, karar verirsin.herkesin kilosu farklı boyu farklı eşyası farklı.

AHMET ERZURUMLU
    ahmet_erzurumlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kahramanmaraş
    Rengi
    Yağmur Gri
    Plaka
    06BJ3329
    Edilen teşekkür: 76

Alıntı projist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sığarsın desek internetten sipariş mi verilecek nasılsa bakmaya gideceksin orda dener, karar verirsin.herkesin kilosu farklı boyu farklı eşyası farklı.
    +1000
    Dar Ağacında da Olsak Son Sözümüz FENERBAHÇE...

Özgür TÜRKOĞLU
    ozay06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 148

Evo dinamik 1,3 dizel al Gerisini düşünme

Emir A.
    Fuzuli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 352

Fabia sedan'a bindim..
    Eğer evo alırsanız aracın içi size daha ferah bile gelebilir..
    Tabi bunu kullanan değil arka koltuklarda dizleri koltuğa gömülmeyenler anlar...
    Ama bagaj konusunda rahat edemezsiniz...
    B segmentindeki hemen hiçbir hb araç aynı segmentteki sedanı ile yarışamaz...

Bagaj hacimleri arasındai fark neredeyse 2 katına ulaşır bu sınıfta...

Bence siz bir tanıdığınızda ya da serviste gidip deneyin evoyu..
    Tüm aile gidip araca oturun...
    Sonra bagajı alıcı gözle kontrol edin...

Bu arada biz de 4 kişi kulanıyoruz aracı... 3 yetişkin 1 çocuk..Ama çocuk koltuğunun kapladığı alan 190 boy 110 kiloluk birisinin kapladığı alana eşit...
    Hatta 5 kişi yolculuk yaptığımız da çok oldu...uzun yol bagaj yerleştirme (araç içine alınanlar da dahil) mühendislik tezi gibi...
    Ama forumu incelerseniz görebileceğiniz bagaj kutusu takan 'gurik' adlı üyenin uygulaması bu duruma kısmen çözüm üretmiştir...
    Çok uzun yol kullanırsanız bagaj kutusu ile hacim sorununu halledebilirsiniz..

Mustafa Usta
    USTA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1096

Arkadaşlar herşeyi söylemişler,Evo kesinlikle Fabia dan daha kaliteli,güvenli,iç mekanı geniş ve çok daha şık bir otomobil,sizin için tek sorun bagajın ufaklığı olabilir...

Halit BEBEK
    nerhal61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    BIZEHERYERTRABZON
    Edilen teşekkür: 257

Ben yıllarca sedan araç kullandım ama hiçbir yetmedi Şimdi 285 lt lik bagaj da yetmiyor ama ona göre dolduruyorsunuz. En son seyahatyimde 50 kilo patates, fındık vs ile geldiğimi düşünürseniz hiç de küçük degil. 3 kişi seyahatte arka koltuğu da kullandım. Yani artık yettirmeyi ögrendim. Ş.içinde hb araba cok rahat. Hafifi direksiyonu ve heleki city e hayran olacaksınız. Süspansiyonları ve ses yalıtımıyla iyileştirilmiş ve içi dışıyla tam bir evrim geçirmiş güncel bir model. Fiyatı da cok uygun....

Buradaki her evocu düşünmeden alın der, ama gidin diger modelleri görün. Polo dersiniz en fazla ama onun için evodan küçüki bagajı da heleki evo donanımını isterseniz 37-38 leri bualcak fiyat.

Hadi galeriye!

AHMET ERZURUMLU
    ahmet_erzurumlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kahramanmaraş
    Rengi
    Yağmur Gri
    Plaka
    06BJ3329
    Edilen teşekkür: 76

sadece ve sadece bagaj sorunu yaşarsın diğer her konuda Allah fiattan razı olsun dersin
    Dar Ağacında da Olsak Son Sözümüz FENERBAHÇE...

zafer durukan
    zaferdurukan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    34dp 4611
    Edilen teşekkür: 44

arkadaşım bende fabia hatchback i satıp grande punto aldım. sende sedan var ve bana göre dünyanın en çirkin sedanıdır darılma sakın sadece tip olarak diyorum. hatchbac ise bi o kadar güzel. sedeanı satta ne alırsan derim
    ayrıca bi konu galiba kimse objektif davranamıyor nedense herkes kendi modelini göklere çıkarıyor. yani ne demek fiat punto her konuda daha üstün kaliteli vs vs vs aman ha çarpılırsınız valla evet punto design olarak bi gömlek daha üstün ama kalite??? skoda fabia motor sağlamlığı,kasa sağlamlığı ve iç malzeme kalitesi olarak kat be kat daha üstün yalan söyleyim. sonuçta her kişinin arabadan ne beklediği önemli sen fabia yı beğenirsin başkası beğenmez veya punto yu veya 207 yi

Deniz Asil
    Desert Eagle Kriminal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    35 AL 0864
    Edilen teşekkür: 2519

Aynen öyle arabadan ne beklıyorsun..İhtiyacların neler,karşılayabılırmı..Bagaj benım ıcın o kadar sorun degıl dıyosan gozunu kapa al...
    I ' m c a p u l i n g . . .

Hasan Küçükosman
    helvetika - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 0

internetten sipariş verilse herhalde alırdım.
    ilgilenen ve yorumlarını esirgemeyen herkeşlere teşekkür ederim.
    sevgili zaferdurukan, fabia sedan a 3 yıldır biniyorum. arabadan artık ses gelmeye başladı. amortisörler felan rahatsız ediyor artık. ama şimdi sen kıllandırdın.
    fabia mı sağlam evo mu. evodaki o kadar teknolojik üstünlük ve görüntüdeki cila sadece cila mı yani. kaputu açsan içinden teneke mi çıkacak. nedir durum anlamadım.

İbrahim Gökhan Eroğlu
    igeroglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Manisa
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 19

EuroNCAP ın sitesine girin gp nin veya evonun sağlamlıgını görün teneke demeye diliniz varmaz.

ZAFER MUTLU
    zafermutlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Sinop
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 445

yorumları okudum da, bu kadar geniş mi bizim arabanın içi ya. fabianın sedanına binmedim ama ben evonun boyu olarak sınıfında güzel ( gerçi daha uzatsalar şikayetim olmazdı) ama genişlik olarak dar bizim arabalar.. siz fferah geniş dedikce evo dan mı bahsediyosunuz diye gidip bakıyorum

zafer durukan
    zaferdurukan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    34dp 4611
    Edilen teşekkür: 44

yok kıllanmana gerek yok puntoyu severek aldım gayette memnunum. araba fanatiği olmamak lasım bence. hangisini beğeniyorsan ona bin. yani grande puntonun dynamic modeli çok dolu. e sonuçta fabianında legance ve choice modeli eski kasalarda ne istersen vardı. başka araçlarında öyle.
    benim yeni kasa fabia ya gönlüm vardı ama param çıkışmadı alamadım.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer imleri

Yer imleri