Araç 2007 1.4 Dynamic Lpg li aracıda bizzat gördüm nakit 18.000 tl ye olur dedi.Aracı incelediğimde sağ tarafında çamurlukta ve kapıda darbe hafif göçük ,çizikleri gördüm fotoğrafları büyütüp bakarsanız fark edersiniz.Bide sol tarafında boydan boya düz bir eksen izleyen çizik daha vardı.Aracı tam detaylı incelemedim kabataslak baktığımda bunları gördüm.Sol arka kapıda boya varmış aracı istediğim yere gösterebilirsin dedi.Benzinli(lpgli olursa iyi olur)Bir GP aradığımdan araç cazip geldi.Yalnız lpg dolum ağzı için tamponu delmeleri hoşuma gitmedi böyle bir araç alırsam sırf bu sebepten komple tamponu bile değiştirebilirim.(artı masraf)Araç bu saydığım kusurlarına rağmen bana cazip geldi.Sizin görüşleriniz nedir?

Not:Aracı sabah nette incelediğimde 18.250 yazıyordu.Yerine gidip kendinede sordum 18.250 demişti Akşam eve geldim baktım 18.750 olarak değiştirmişler fiyatını şimdi buda aklıma takıldı.

İSTOÇ OTO ve TİCARET MERKEZİ RESMİ WEB SİTESİ - Türkiye'nin en gözde galericiler sitesi! - İstoç Oto Market, istoç oto market, istoc oto market, galericiler sitesi, otomobil araç alım-satım