gencız be abı bız:D hewesımı alalım :D
Printable View
pati çektirme lastikle ilgisi olmaz... ben arabayı ilk aldıgımda debriyaja alışamadıgımdan hep pati kalkıyodum... at 1 e debriyajdayken gazı kökle ani kaldır ayagını sora gaza yüklen pati çekmesse de at o arabayı çöpe? ya da araba şöför değiştirsin.. :D
valla eski 2007 1.3 active aracımla çok lastik erittim çekmez olur mu ya hem de nasıl çekiyo valla :)
sanırım daha önce kullandığın araç benzinliydi dizel bir araca binince patinaj çektirmek için ilk önce deviri yükseltip sonra ayağını debriyajdan çekmen lazım
bak forumda yazmış ne cengaverler var bizde 3 le bile pati çektiriyorlar
sen birde deviri 3000 lere çıkarıp ayağını debriyajdan seri şekilde çek çakiyomu çekmiyormu anlarsın
Arkadaşlar patinaja ne gerek araçı usulca hareket ettir. Tekerlekler eskimesin .araçı zorlama bu araçlar az para değil. Ben 2 defa palio da yaptım . Araç kendini sağa yada sola döndürüyor. Bence patinaja lüzüm yok . Neden spk aldık? 1500 lira verip araç yolda kaymasın diye.
Stock 75 rahat çekiyor :D
bendekide stock ve rahatlıkla pati çekiyorum.
hoş bugüne kadar 1 kere çektim ama çekiyormu çekiyor :)
dizelin devir / tork grafiği düz olmadığından düşük devirlerde patinaj çekme olayı olmaz. çoşkun abininde dediği gibi deviri 2000 üzerinde tutup kalkış yaparsanız lastikler yer görmez :D
bir gün tam pati çektirirken polise denk gelirseniz (yanlış hatırlamıyorsam) 170 tl cezayı ödedinizmi bir daha pati çektirmeyi bırakın arabayı sırtınıza alıp gezersiniz :D
bırakın patinaj çektirmeyi falan , hem arabınıza hem çevrenize yazık. emin olun kimse patinaj çektirdin diye alkış tutmaz. hatta arkanızdan saydırabilir bile :)
Ne gerek var patinaj çektirmeye falan arkadaşlar, 95 model şahin kullanmıyoruz ki.
Gereksiz bir gösteri :)
Kardeş neden patinaj çekmek istiyorsun? Ne zorun var? :)
benim t-jette asr vardı ama gaza yüklenince asr açıkken bile önce painaj çetiyo 2 saniye faln sonra patinaj önleyici devreye gidip kesiyodu yani her türlü yapıo