arkadaşlar şubatın 1-2sine kadarmı son ödeme tarihi ben öyle hatırlıyordum sanki
Printable View
arkadaşlar şubatın 1-2sine kadarmı son ödeme tarihi ben öyle hatırlıyordum sanki
1,2 gün içinde CardFinansda 2 taksit fırsatı başlayacak. Çağrı merkezinden ya da internet bankacılığından ödeyebilirsin. Bundan önceki dönemlerde boya korumada indirimde vermişti ama bu konuda henüz bir detay yok. Dediğim gibi 1, 2 gün içinde detaylar ortaya çıkar.
en iyisi yapı kredi bence...
kasko taksit, trafik sigortası taksit vergi de taksitli oldumu 1 yıl boyunca ekstrelerde araba ile ilgili ödeme olmuş oluyor :)
banada asyacard mesaj geldi 2011yılı 1. dönem motorlu tasıtlar verginizi gib.gov.tr den asyacard ınızla 3 taksitle ödeyin VATAN Bilgisayrdan %18KDV kadar indirim fırsatını kaçırmayın diyorr
benim tavsiyem son güne bırakmamak bizim insanımız son güne bırakıyor ve sistemler göçüyor en azından 1 hafta önceden yapmakta fayda var.
Gülü seven katlancak artık dikenine ama bizde diken bitmiyoki vergi dikeni,benzin dikeni,bakım dikeni:)
arkadaşlar internetten biraz önce okuduğum kadarıyla mtv ni bonus card la ödersek 5 taksit uygulanıyomuş doğrumudur bilginiz varmı
Motorlu Taşıtlar Verginizi Bonus ile ödeyin; 400 TL'ye kadar 4 taksit, 400 TL ve üstü ödemeleriniz için 5 taksit fırsatından yararlanın.
Kampanya Detayları:
- 31 Ocak 2011'e kadadar Motorlu Taşıtlar Vergisi'ni Shop&Miles ile Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesi GELR DARES BAKANLII' den ödeyin, 400 TL'ye kadar ödemelerinizde 4 taksit , 400 TL ve üzeri ödemelerinizde 5 taksit fırsatından faydalanıın.
- Kampanyadan Garanti Bankası tüm Bonus, Denizbonus, Money, Flexi ve Shop&Miles MasterCard, Bonus Business, Filo Card ve Corporate Card sahipleri faydalanabilir.
- Motorlu Taşıt Vergisini Garanti Bankası kredi kartları ile ödeyen müşteriler Goldmaster navigasyon cihazlarında %30 indirim hakkına sahip olacaklardır.
- Flexi Card sahiplerinin kampanyadan yararlanabilmeleri için işlemden önce, EVET MTV yazıp kartlarının son 6 hanesi ile birlikte 3340'a SMS göndermeleri gerekmektedir
Bugün world kart ile 4 taksitte ödememi yaptım 218 TL
bende bugün 261.5 lirayı bonusla 4 taksit ödedim
Finans bank +4 taksit yapıyor...
gib den ödedim bende bonusla taksit olayı nası oluyo anlamadım 152 tl alındı dedi taksitten falan bişey yazmıyo banka kendimi taksit yapıcak bilen var mı ?
TEB bonus ıcın gecerlı mı acaba bu garantı bankaının taksıtıı.bende teb bonus var aslında yapı kredı de var ama tel.numaram değiştigınden onunla yatıramıyorum.