valla ben bişi çıkaramadım ilandan
nedir acaip olan?
arkadaşlar gözüme bir ilan takıldı...lütfen bakın,garipliği farkedebilicekmisiniz? 2007 Fiat Punto Grande 1.3 M.jet Dynamic 21.250 TL Sahibinden satılık ikinci el
valla ben bişi çıkaramadım ilandan
nedir acaip olan?
2007 model 150.000 deki araca 21küsür istenmesi mi garip olan?
romörk çeki demiri falan yok araçta
Bence araçta ABS ESP var yazması yerine ABS EPS var olması![]()
yanl1slkla 1saretlenm1s olab1l1r.
Hadi Abisi .)
esp olacağını sanmıyorum dynamic yazıyor 2007 lerde sadece emotionlarda vardı, römork cek demiri de stepne nin ordaki o vida şeklindeki kancadan bahsediyor heralde..
Bence 150 000 km ve bebek gibiymiş![]()
ne gariplik var anlamadım...
EPS ben elektrik destekli direksiyon diye biliyorum"Elektro Power Steering" buda bizim araçlarda var, onun haricinde araç dynamic ama saç jant var(bizim burda da aynından var) fiatın ilk çıkardığı dynamic versiyonlar galiba bunlar,arka camlarıda manuel olabilir.
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
dynamicte alaşım jant opsiyon grande puntolarda
elektrikli arkacamlarda konfor paketi dahilindeydi
Ne Mutlu Türküm Diyene!
150binde![]()
Yalnız bu konuyu açıp milletin yorum yapmasını isteme aklındakini de yazmadan konuyu bırakıp gitme mevzusu da yeni çıktı anladığım kadarıyla...
Bence gayet normal bir ilan mal adamin kaca isterse satabilir ucukta bir fiyat yazmamis .. Adamin aeabasi bu istese km dusurtebilir ama yapmamis hem 150 bin nedirki arac 2007 neredeyse 4 sene artik bu tarz km ler gormeye alisalim![]()
sıfır ayarında diyecekken servis ayarında demiş.
pardon bi süre bağlantı sorunu yaşadım...garip olan şudur...150.000 deki araca hangi mantıkla bu kadar para isteniyor?bu aç gözlülükmüdür?yoksa başka bişeymi...çok garip geldi konuyu ondan açtım
ayrıca bu aracın bu kmde sorun çıkarmayacağına inanmıyorum...galerilere bi sorun 150.000 deki araca ne kadar fiyat biçiyorlar...özellikle de dizel olunca..bir de sıfır ayarındaymış...
Konu GP COSKUN tarafından (02/01/2011 Saat 14:41 ) değiştirilmiştir.
150,000 bu araç için hiiç birşey bence rahatlıkla 300-400,000 görebilir
ilanda çok normal
ne olmuş yani 150.000 deki arabayı 21e satamazmı mal adamın istediği paraya satar bunun için iyi kötü olarak yorumlamamak lazım isterse 22.000-23.000 lirayada satar bu kimseyi ilgilendirmez sonuçta o satıcak bize sadece almak düşer hee fiyat yüksekmi bütcenize uymuyormu o zaman başka araba bakıcaksınız unutmayın her malın bir alıcısı vardır![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri