evet 207 ler gerçekten güzel bende çok düşündüm 207 mi alayım diye ama pejolarda ön takım ve torsiyonlar çabuk bozuluyor inşallah puntonunkiler öyle değildir
ama senin olayda baya zormuş gerçekten))) ayrıca ne kadar zor olursa olsun tam bir yıl 2006 model 206 kullanmış bir kişi olarak pejonun bu modelinden kurtulduğuma şükrediyorum. ama 207 kesinlikle ve kesinlikle 10 basar 206 ya kalite,yürüyen aksam,koşan aksam (espri)
frenaj,konfor ve yakışıklılık açısından
evet 207 ler gerçekten güzel bende çok düşündüm 207 mi alayım diye ama pejolarda ön takım ve torsiyonlar çabuk bozuluyor inşallah puntonunkiler öyle değildir
puntonun alt takımı gayet sağlamdır pejoya göre o yüzden içiniz rahat olsun...
bide kırmızı alıp jantları beyaza boyadınmı tamamadır![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
titanium gri rengine abarth dodik olur mu? yani görüntü olarak iyi gider mi acaba?
Siz bilirsiniz ama fire gerçekten sıkıcı bir motor.En azından starjet baksanız bari.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
arkadaşlar benim renk koyu mavi yani new orleans mavisi diye geçiyor heralde puntolarda bu renk ile neler yapabilirim neler nasıl yakışır bilemiyorum tabiki
onur hocam starjet isterdim bende ama benim fiyat aralıgımda bulamadım açıkçası
pejoya göre daha iyiyse ön takım sorun yok benim için pejoda kısa zamanda dagılıyor ön takım ne kadar dikkat etsende dagılıyor kısa surede
206+ full için süper fiyat almışsınız bence sıfır her zaman sıfırdır tabi kafanızda belirlediğiniz bir bütçe varsa o başka ben sıfır full 206+ deyince fiyatı 24000 civarı tahmin etmiştim size önerdeğim araç dizeldi. Benim araçta 2008 multijet active geçen ay 22000 teklif ettiler vermedim açıkçası 23000 ten aşağı vermeyi pek düşünmüyorum bana göre fiyat gayet makul sizin dediğiniz fiyat benzinliler için geçerli
evet 20 bin çok güzel fiyat sıfır pejo için zaten en fulude 206+ çift airbag klima vs. standart zaten abs govde rengi kapı kolları ve aynalar var arka koltuk kafalıkları abs ve sis farı var pejoyu inceledim koltuklarını beyenmedim koltugun sungerleri gozukuyor dıkkatlı bakınca kaporta çok ınce hemen yamuluyor bastırınca koltuk yukselık ayarı yok dıreksıyon ayarı yok yol bilgisayarı yok aynalar elle ayarlanıyor yani benim eski 206 gti ımla kıyaslayınca arabada hersey eksik kalıyor o yuzdende vazgeçtim
düşük km ye uygun fiyata bulursunuz...peugeot otomatik kullandım bidaha binmem dedim...
Ayrı konu başlığı açmak istemedim buradan yazayım;
Grande Punto 2009 1.4 Dynamic siyah km 39000 boya değişen yok fiyat 22000 demiş sizce kaça alırsam uygun almış olurum.Sonuçta temiz bir araç almak istiyorum.
206 araçla takla atıp şans eseri yara almadan kurtulmuş biri olarak Peugeot araç ( özellikle 206 ) almayın kullanmayın kimseyede tavsiye etmeyin derim..
bu arada fabia demişken ben az kalsın skoda fabia alıyordum son anda puntoyu gorunce vazgectim ama merak da etmedim nasıl skoda fabia memnunmuydun![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri