geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın
Printable View
geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın
geçmiş olsun halletmenize sevindim
böyle durumlarda kaskonuz varsa sinirlenmeyin,fazla uğraşmayın.servise tutanakla beraber gidin...onlar uğraşıyolar zaten...o kadar para veriyoruz işleri ne...yok tutanakta numara yokmuş şu yokmuş önemli değil onlar her şekilde bulur...
Teşekkür ederim arkadaşlar. Aracı henüz tamire vermedim ve yaptırıp yaptırmamakta çok kararsızım. Sol arka çamurluğun tamponla birleştiği noktada 15 - 20 cm kadar bir ezik var ve tamponla birleştiği nokta olduğu için tampon yerinden çıktı. Bu kadar bir çizik için arka çamurluğu kapının üst hizasına kadar boyayacaklarını söylediler beylikdüzü birmotta. Aklım almıyor. O kadar ufak yer için o kadar büyük boya... Yarın fotoğraflarını çeker gönderirim. Siz olsanız yaptırır mısınız? O kadar ufak bir hasar için o kadar büyük boyayı yaptırır mıydınız?
Vallahi benim sinirlenmem tamamen terbiyesizlik çünkü ehliyetsiz kullanıyordum aracı. Zaten ehliyetsiz olduğum için birden şalterim attı. Kaza bu olur ama resmen ve bariz şekilde adamın dikkatsizliği yüzünden oldu kaza. Sağından gidiyordum ve üzerime sürmeye başladı aracını. Sellektör korna vs. derken geçtim yanından. Daha sonra nasıl olduysa ileride geldi vurdu. Yine de adamın anlayışı takdire şaiyan. Tamam zaten haksız ama istese hiç yardımcı olmazdı.
sen yinede kontrol et abi başıma geldi ondan diyorum. bak benim tutanak.
https://img.donanimhaber.com/upfiles...A1D6A9A9A2.jpg
Bu kazadaki kusur oranlarını yazar mısın? Kaç karşı tarafa kaç size verdiler?
Bu arada kendi tutanağımı da tarar gönderirim yarın. Bizde kavşak falan yok. Viraja girerken gelip arkadan çarptı ama senin kazada sanki biraz FIFO kuralı doğru ele alınmamış gibi. Ya da A aracının kavşağa daha önce girdiği mi değerlendirilmiş anlamadım ki bana göre de sanki geçiş önceliği A sürücüsünde gibi (sadece çizimden yola çıkarak söylüyorum zira Ankara'yı ve yollarını hiç bilmem). Senin geliş yolun tali yol olabilir. Bu kazada değerlendirilebilecek çok unsur var.
abi benim durum açık aslında ama dediğin gibi çizim biraz karışık. sanırım sadece çizime bakarak değerlendiriyolar.
tutanak işi polisteyken oldukça benzer bi şekilde çarpmışlardı anneme polis direk 8de8 karşı tarafa vermişti.
karşı taraf(A) kavşakta geçiş önceliğine uymamak kutusunu işaretledi farketmedim çarptım diye yazdı ona rağmen %100 kusur verdiler bana.
FIFO olayı kanunda var 1, ben bölünmüş yoldayım o değil 2, anayola çıkıyo 3. kroki biraz baştan savma olunca sonuç böyle oldu, ağzım yandığı için söylüyorum. her ihtimale karşı takip etmek lazım.
geçmiş olsun..
önceki aracım bravo ile ufak bir kaza yapmıştım. bütün belgeleri tam yaptık.akıl edip fotoğraf çektim. servis fotoğraf çekmenindeğerlendirmede çok etkili olduğunu söyledi. fotoğraf çektiniz mi?