Walla performans istiyorsan t-jet başka bişi demiyorum...
arkadaşlar 1 sene veya daha az bi sürede grande punto alıcam ben 120 hp t-jet istiyorum ailemde ilk arabam olduğu için 1.4 95 hp starjet diyorlar starjet hakkında bazı testlere baktım fazla performansı iyi değil diyorlar ara hızlanmalar v.s. aramızda kullanan arkadaşlar sizinkiler nasıl performans yönünden nasıl acaba t-jet li arkadaşlar sizin araçlarınızın performansı iyi yakıtı nasıl acaba bide t-jet li araçlarınızın resimleri varsa bakabilirmiyim garaja baktım 1 tane t-jet vardı açılımadı resim şimdiden tşkler arkadaşlar yorumlarınız için
Walla performans istiyorsan t-jet başka bişi demiyorum...
Ben performansından memnunum ama gönül ister ki T-Jet olsun, daha iyi olsun... Keyfine kalmış...![]()
sanırım biraz fazla yakar ama 120 hp,120 hp dir.
bence...
bende 120 hp diyorum ama ailem illa 95 hp yeter diyo büyük ihtimal t-jet alırım ama 95 hp alırsam yani kullanımı nasıl olur yani çokda hantal değil bildiğim kadarıyla abartmış olabilirler testte ayrıca t-jetli arkadaşlar aracınızın resimleri elinizde varsa bakabilirmiyim çok merak ediorum t-jet sportları
Konu gp46 tarafından (24/01/2008 Saat 19:46 ) değiştirilmiştir.
başka yorum yokmu arkadaşlar
Bir kere az yaksın çok hızlansın diyorsan o zor biraz malesef. T-jet turbonun avantajıyla torkunu daha alt devirlerde verdiğinden hızlanmayı dahada iyi hissedersin. T-jet'in şanzıman oranlarını bilmiyorum, eğer 95 hp'den kısa ise daha da güzel gider![]()
GP in mirror is faster than they appear !
tercıh meselesı
Ben yınede dızel derım t-jet yerıne
eger ki çok aşırı hız tutkunu degilsen 95 hp seni fazlasıyla tatmin eder,ben iki haftadır kullanıyorum daha hiç motorun bayılıpta vites küçültügüm olmadı rampa çıkarken, bursalı arkadaşlar mudanya rampasını bilir rahatlıkla 6. viteste çıkıyorum.
güzelmiş o zaman fazla hız tutkunuda değilim zaten 95 hp ii olur o zaman
Ben hızı severim ama İstanbul'un trafiği malum... Çok fırsat olmuyor. Fırsatını yakaladığın zaman StarJet güzel hızlanıyor. Uzun yolda da performansı süper. Bir de yakıt açısından 6 vites olmasının avantajı var.
Öyle motor bayıldı, basıyorum gitmiyor sorunu yok. Gayet atak bir motor. Ben memnunum.
Ha T-jet olsa istemez miydim... Aralık'ta alırken T-jet gelmiş olsaydı kesin onu alırdım ama kısmet işte...
uçuyor erdi
walla sizin bilgilerinize göre güzelmiş demekki starjet ehliyeti bi alim en yakın zamanda bakacaz
Normal bir kullanıcı için starjet yeter de artar bile. Düşük devirlerde sakin kullanımda çok az yakıyor ama ille hızlı gidicem dersen yok demiyor. Yani ihtiyacın olduğunda yüksek devirlerde çok iyi giden bir motor. uzun yolda da arkadaşların dediği gibi T-Jet ile aralarında bence ciddi bir fark olur tüketimde. 6 vitesin avantajı büyük.
Ama neticede performans olarak T-Jet elbette ki çok daha iyi.
anlattıklarından benim anladığım şu.bence ailen hız konusunda sana pek güvenmiyor.e sende bu konuda çok heveslisin gibi görünüyor.bizim araçlarımızın en önemli özelliği hızı değil,kendi sınıfına göre konforu ve sürüş keyfinin üst düzeyde oluşu.üzgünüm ama bence ailen haklı,seni çok sevdikleri için kendilerince daha yavaş olanını istiyorlar,bence hız sabi
tleyicisi olan bi araba baksınlar sana,sevgiler
İNSAN YAŞADIKÇA DEĞİL,YAŞAMADIKÇA YAŞLANIR..
gp airlines iyi uçuşlar diler.![]()
galiba öyl kardeş hızlı gitmemi istemiyorlar ama bende 7/24 full basacak değilim ya ama ara sıra insan keyiflenince basmak ister bunuda starjet rahatlıkla yapar 1.4 fire da yapar starjetle fire arasında kaldım bayiyede gitmedik daha erken die en ii sonucu showroom a gidince öğrenicez gibi![]()
Arkadaslar hizli ve guclu arabalara bakarsaniz bir cogu 1400 kg ve ustu, sizce bunun bir sebebi olabilirmiBizim arabalarimiz hafif araclar ve 170-180 gibi süratler yeterde artar sonrası risk yaratır. Hepimiz tjet sahibi olmak isteriz, tjet' e kötü dediğimde yok ama bizim yollarimiz icin fire bile yeter, starjet donanimiyla ve tatminkar performansıyla yeterlidir diye düşünüyorum. Ben genellikle şehiriçi kullanım ve birazda ekonomi düşünerek fire aldım.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri