alanya civarında yok arkadaşım hem servislere hem aksesuarcılara hemde trafikte baktım zaten siyah araçlar sayılı punto burda onlarda da yok :( ama ankaraya dönünce orda takip ederim
Printable View
alanya civarında yok arkadaşım hem servislere hem aksesuarcılara hemde trafikte baktım zaten siyah araçlar sayılı punto burda onlarda da yok :( ama ankaraya dönünce orda takip ederim
Hasan bey yaklaşık 1 önce haberlerde Ankaradaki hırsızlık çetesine bir operasyon yapıldığını ve çalıntı araçların da emniyete geri toplandığını izlemiştim. muhtemelen bakmışsındır ama istersen birdaha bak..
Allah kimseye yaşatmasın. Umarım kısa zamanda aracını bulursun.
Geçmiş olsun gördüm çok çok üzüldüm, umarım yakın zamanda bulunur, plakayı da aldım özellikle istanbulda daha dikkatli bakacağm
içimden ah bir kaskosu olsaydı bu hallere düşermiydiniz demek geliyor. Umit az da olsa vardır, inş bulunur :(
üzücü bir durum çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda bulunur aracınız...
çok çok geçmiş olsun..
internette şüpheli ilanlar,bi bakmanızı öneririm...
Fiat Punto Grande 1.3 M.jet Active 2008 Model 23.500 TL Sahibinden satılık ikinci el
Fiat Punto Grande 1.3 M.jet Active 2007 Model 18.250 TL Sahibinden satılık ikinci el
şüphesi neresi bu ilanların ?
birinde resim yok diğerinde plaka kapalı diye mi şüpheli bu ilanlar ???
arkadaşım çok geçmiş olsun aynı olay benim arkadasımın başına gelmişti camna girmiş hırsız üstelik aracı sıfır almıştı 2 ay sonra çalınmıştı evde tutanak v.s tutuldu degilmi merak etme kaskodan paranı alırsın ama bu işlem biraz uzun sürüyor arkadaşım 2 ayda aldı arabasını oda aracı sıfır aldıgı için aracın bulunmasını istememişti çünkü hırpalanmış bir aracı almak istemedi sonudna kaskodan parasını aldı tabi
Çok geçmiş olsun benim de gözüm kulağım açık olur araştırırım....
inş. bulunur dostum. bulunacagından şüphem yok. ama inş. en az yıpranmayla döner.
arkadşım çok geçmş olsun umarın bulunur en kısa zamanda..ama ne yalan söyliim burası türkiye kızma bana ama çoktan parçalanmiştir..parçalarıda satılmıştır..çok üzüldüm allah kimsenin başına vermesin ...
arkadaşlar aracım bulundu. hepinize ilginizde dolayı teşekkür ederim. aracımdı herhangibir hasar yok. gittiği gibi aynı şekilde geri geldi.