2010 model 2009 kasım trafiğe çıkışlı gp'me geçen ay kasko yenilettim.
fiat kasko(koç allianz) tercih ettim, çünkü devamlı şehirlerarası yolculuk yaptığım için hemen her serviste kabul edilen tek kasko :)
en full olanı yapıldı, 950,00TL'ye geldi
Printable View
2010 model 2009 kasım trafiğe çıkışlı gp'me geçen ay kasko yenilettim.
fiat kasko(koç allianz) tercih ettim, çünkü devamlı şehirlerarası yolculuk yaptığım için hemen her serviste kabul edilen tek kasko :)
en full olanı yapıldı, 950,00TL'ye geldi
yrn denizlideyim inşallah
32 ls 079 grürsen sellektör yap :D
yaşımın genç olmasından dolayı bana da seninki gibi fiyat vermişlerdi. bir tanıdık vasıtasıyla ankara sigortadan 980 lira fiyat aldım ve yaptırdım yaklaşık 3 ay önce. eğer tanıdık sigortacı varsa indirim yapabiliyorlar . ve ayrıca sigortacının bana dediği yaklaşık 15 yıldır ehliyeti olmak ve kaza yapmamış olmak düşük fiyattan teklif almayı sağlarmış. umarım yardımı dokunur
Aracın kaskosu için aksigorta yaklaşık 2.200 tl, koç allianz 1400/1300 araşı fiyat verdi, aracı aldığım yerdeki temsilci Ergo sigortanın hizmetinden memnun kalmayabilirsin dedi, merakımdan dolayı hesaplama yapmasını rica ettim 1700 tl fiyat çıktı.
Ayrıca koç allianzın boya koruma hediyesi ve kasko süresi boyunca cam kırılmalarına karşı kaskoyu bozdurmadan değişim yapıyorlar.Sanırım periyodik bakım için indirim kuponuda veriyorlardı.