bildiğim kadarıyla fiat'ın kullandığı 1.5 motor yok.
2011 itibari ile Punto Evo'nun 1.5 motoru piyasaya çıkacakmış konu hakkında bilgisi olan var mı acaba ??
Auto Show sonrası full donanımlı bir punto almak için bayi ile görüştüğümde fabrikaya sipariş giremediklerini motor seçeneği ile ilgili bir değişikliğe gidileceği bu konuda bayilere mesaj atıldığı bu yüzden de sipariş girişi konusunda sıkıntı olduğu söylendi
bildiğim kadarıyla fiat'ın kullandığı 1.5 motor yok.
Herşey mümkündür...
1.5 dizel 110 hp falan olsa süper olur...![]()
Punto evo 1,4 135 hp modeli gelecek turbolu.
valla ne gelecekse gelsin artık siparişi verip aracıma sahip olmak istiyorum.
yanımdan evolar geçtikçe özelliklede evo metalik beyaz aşırı sinir oluyorum sahibine![]()
ben de bravonun 2.0 dizel 165 bgliğini istiyorum bence puntolarda 1.6 dizel motorla gelmeli punto sport diye satılır ve bence tutar
öyle saçma şey mi olurmuş ya gelicekse ilk çıktığında gelsedi bizde alırdık hayret bişi
https://www.fiat500.com/pdf/TwinAir.pdf
FİAT'IN EN SON GELİŞTİRDİĞİ MOTOR BU,ŞİMDİLİK SADECE FİAT 500'DE KULLANMAYA BAŞLADI,BENCE 1.4 FİRE VE 1.2 8V LERİN YERİNİ İLERDE BU MOTOR ALACAK.EKONOMİDE VE VERİMLİLİKTE DİZELİ ARATMAYACAK BİR MOTOR.
bence punto sport olarak bir model yapılmalı ve bravodaki 1.6 120hp dizel motor koyulmalı ama fşat'ın işine akıl sır ermiyor malesef...
bi bizde yok zaten 1.6 120bg mjet motor avrupada puntoya koymuşlar
Fiat
Bu yeni motor ne öyle yaa, 900cc de 85 beygir güç, 145nm tork. Anam anam o motorun 1.4 yada 1.6 sını düşünmek bile istemiyorum. Hele o tüketim değerleri ne yaa, 4.9/3.7/4.1 benzinmi dizelmi onu anlamadım.
twinair çok iyiymiş![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri