Hakan kapışakmı![]()
arkadaslar bu yazilim ist.dami atiliyor 75 ps n ekadar yardimci olur ben yakit tuketimi icin dusunuyorum tabii birde aracin 4yil garantisi var ve motora zarar verme durumu konusunda goruslerinizi alabilirmiyim fiyat nerelerde
Hakan kapışakmı![]()
bu işi bizim burada yapan olsa
sağolasın soner... allah cümlemize nasip etsin
istanbuldada izmirdede yapılıyor ama istanbulda biraz daha pahalı bildiğim kadarıyla bir arkadaşım için bugün konuşyum 75lik multijeti 90-95 hp arası yapabiliyormuş motora zara değil aksine faydası var çünkü motor güçlendiği ve gaza daha az basma gereksinimi duyduğun için motor daha az yıpranıyor ama garanti konusuna bişey diyemem...
murat git kendi sınıfınla kapış kardeşim benimle uğraşma en son yaktırıcaksın bana arabayı![]()
istanbuldakiler için yaparım yazılım superchips dir![]()
Konu StrawBeeRy tarafından (02/12/2010 Saat 15:42 ) değiştirilmiştir.
hakan abi bir ara deneyelim bakalım![]()
ok. teşekkürler
benzinli turbosuz motorlarda chipin pek etkisi yoktur ama illaki yaptırıcam derseniz motoru bir nevze rahatlatmış olursunuz yakıtta hava filtresi ve chip ile birazcık artar
arkadaşlar hepinize merhaba bende dayanamadım foruma üye oldum pazartesi günü 2011 model grande punto 1,4 dualocig vites aldım bu chip konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim
öncelikle aracınız için hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanızı dilerim. Chip konusuna gelincede aracınıza chip yaparsanız garanti kapsamı dışında kalacağı için biraz beklemenizde fayda var diye düşünüyorum... Ayrıca 1.4 8v motora sahip olduğunuz için chip çok birşey farketmeyecektir ama yinede yaptırıcam derseniz motoru rahatlatmış ve biraz daha iyi bir performansa sahip olursunuz...
hayırlı olsun hakan abi...
Yıllanmış Moderatör
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri