Tüm meslektaşlarımın ve eşimin öğretmenler gününü kutlarım. İyi dileklerde bulunan ve günümüzü kutlayan tüm arkadaşlara da teşekkür ederim.
Printable View
Tüm meslektaşlarımın ve eşimin öğretmenler gününü kutlarım. İyi dileklerde bulunan ve günümüzü kutlayan tüm arkadaşlara da teşekkür ederim.
Ben de tüm meslektaşlarımın öğretmenler gününü kutlarım.Burda kutlayan arkadaşlara teşekkür ederim.
Meslektaşlarımın Bu Güzel Gününü Kutlarım Ve Herşeyin Daha Güzel Olmasını Dilerim...
Tüm öğretmenlerin, öğretmenler günü kutlu olsun saygılar :)
mert başın sağolsun bu arada geride kalanlara allah uzun ömür versin
çok teşekkürler,
ben de tüm öğretmen ve öğretmen adayı arkadaşlarımın bu güzel günlerini kutluyorum.
@mert: başın sağolsun, Allah rahmete eylesin mekanı cennet olsun inşallah..
isterimki tüm öğretmenlerimizin daha iyi şartlarda daha iyi eğitimle bu vatan için nice MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ler yetiştirsinler..
büyüğüm ve küçüğüm olan öğretmenlerimizin önlerinde saygıyla eğilirim ellerinde öperim öyle çok değerlisinizki benim nazarımda iyiki varsınız GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN..
gerçekten duygulandım bir köy öğretmeni olarak. 11 öğrenci 1 öğretmen kadromuz ile teşekkür ediyoruz.. Bütün öğretmenlerimin gününü içten dileklerimle kutluyor ve başarılar diliyorum.
tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun