çok fazla fiyat ben çiftini 120TL gibi bir fiyata değişmiştim yanlış hatırlamıyorsam daha düşük olabilir ama yüksek değildi parçayı alın kendiniz aksaraydan orjinal olsun başka biyerde taktırın saygılar...![]()
dayımın oglunun aracında dıreksıyonun cewırırken cok rahatsız edıcı bi ses war. serwise gıttık sol ön amortısor rulmanı deısıcek dedii 300 tl gıbı bı fıyat cıkardı. acaba ffıyat normalmıdır. dısardakı serwislerden bırınde yaptırsam fıyatta dusme olurmu ???konulara hıc bakmadım daha once acılmıssa bırlestırılebılır.. tşk.
Hadi Abisi .)
çok fazla fiyat ben çiftini 120TL gibi bir fiyata değişmiştim yanlış hatırlamıyorsam daha düşük olabilir ama yüksek değildi parçayı alın kendiniz aksaraydan orjinal olsun başka biyerde taktırın saygılar...![]()
Eflatun'a sormuşlar;İnsanoğlunun sizi en çok şaşırtan iki davranışı nedir?
Eflatun tek tek sıralamış,Çocukluktan sıkılırlar ve büyümek için acele ederler. Ne var ki çocukluklarını özlerler.Para kazanmak için sağlıklarını yitirirler.Ama sağlıklarını geri almak için de para öderler.Yarınlarından endişe ederken bugünü unuturlar.S...onuçta, ne bugünü, ne de yarını yaşarlar. Hiç ölmeyeck gibi yaşarlar. Ancak hiç yaşamamış gibi ölürler.
tutku bunu söyleyen servisse doğru söylemiş
servis takım sağ sol olarak değiştiriyor ve işçilikle beraber 300 tl yi buluyor
ama dışarıdan tek olarak alabilirsin tanesi 45 tl 30 tl de işçilik 75-100 tl arası bir rakama malolur
bu arada parçanın adı da amortisör takozu
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
ön amortısorden gelen ses kesılmiş. acaba neden yapar bunu ??
Hadi Abisi .)
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri