Arkadaşlar merhaba. iyi bayramlar dilerim. evo 1.4 multiar+AK+skydome aracım kısmetse ay sonu gelecekmiş. Aracı teslim alırken eksik gedik bişeyler kalmasın istiyorum. (yangın tüpü, kullanma kılavuzu vs...) standat olarak neler bulunmalı. kendi çapımda bir liste hazırlamaya çalışıyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
gelecek olan araçta standart 15" jant olacak galiba. araç geldikten sonra 17" isteyebilir miyim. bir de standart donanımda yan çıta yok galiba. onu da sonradan eklerler mi. açıkçası bunları ekleyebiliyorlarsa hediye etmelerini istiycem. çok mu şey istiyorum.
benim aldığım bayi "artık yangın tüpü vermiyorlar" diyerek vermedi yangın tüpünü. Anladığım kadarıyla bayiler bundan bile kâr elde etmeye çalışıyor. Bunun yanında ilk yardım seti ve trafik seti aldım.
Yangın tüpünü de alırdım da araç için yaklaşık 2 bin liralık bir pazarlıktan sonra onun için de bastırmak yüzsüzlük gibi geldi bana, o yüzden ses çıkartmadım![]()
Chevrolet Captiva LTZ 2.0 Diesel AT - 2011
Opel Mokka 1.4 Turbo AT
banada yangın tüpü vermediler
yangın tüpü pek önemli bir detay gibi görünmesede isteyin bastırın biraz....orijinal paspaslar mutlaka bulunmalı....park sensörü hediye olarak veriliyor..eğer alabilirseniz krom egzos uçları ve xenon far için bastırın bence hediye olarak....aklıma gelirse eklerim![]()
![]()
ama jant vermezler onuda bilin
![]()
banada yangın tüpü vermediler, trafik setini hediye olarak vermişlerdi ama kulllanma klavuzu + yedek anahtar + 2-3 tane kart (radyo için,opet kart vb.) falan verdiler
Parayı vermeden önce kesinlikle halledin bu hediye işlerini sonradan vermezler paspas ve ilkyardım çantası zaten aracın içinde onları hediye diye vermeye kalkarlarsa kabul etmeyin.![]()
Konu zafer murat tarafından (19/11/2010 Saat 11:43 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri