Maşallah abim çok güzel tam istediğim ev tipi :) Güle güle agız tadıyla oturun inşallah.
Printable View
Maşallah abim çok güzel tam istediğim ev tipi :) Güle güle agız tadıyla oturun inşallah.
Güle güle oturun inşallah..
Allah güle güle oturmayı nasip etsin.
Güle güle oturun, hayırlı uğurlu olsun! Yeni eviniz mutluluk ve şans getirsin. Allah ödeme kolaylığı versin.!
Güle güle oturun.Allah ödeme kolaylığı versin..
çok güzel bir ev güle güle oturun kardeşim. heyecanınızı anlayabiliyorum 2 sene önce bende almıştım. borçlardan geceleri uyuyamamıştım:) arabayı bile yeni degiştirebildim. ama böyle bir başlıga ne denebilir agzınızın tadıyla bir ömür oturmanız dilegiyle...
hayırlı olsun;)
sertaç hayırlı uğurlu olsun güle güıe otur biladerim.borç yiğidin kamçısı derler ödenir allahın izniyle.zaten borcun altına girmeden mal sahibi olunmuyor usta.evinde çok güzel maşallah huzur içinde otur arkadaşım...
Sertaç çok güzel bir ev. Evinde hep güzel günler geçirmen dileğiyle hayırlı olsun.
Hayırlı olsun
Bende 1 sene önce evlenirken gelin arabam kırmızı GP di.
Çok güzel olmuştu keşke resimlerini çekseydim:(
Arkadaslar samimi dilekleriniz icin cok saolun...
Sertaç hayırlı uğurlu olsun, Allah güle güle oturmayı nasip etsin, darısı olmayanların başına...
sertaç çok sevindim kardeşim
resimlerde görüldüğü kadar güzelse yaşadın valla
allah güle güle oturmak nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun kardeşim iyi günlerde kullan
allah güle güle oturmayı nasip etsin...
en iyi günlerde oturmanız dileğiyle.
Allah mesud etsin. Hayırlısı ile ağız tadıyla inşallah. Yuva kurana Allah yardım edermiş dert etme. Bir şekilde ödeniyor.
Hayırlı olsun.Çok güzel bir ev yanında halı sahayı da mı verdiler:))
hayırlı olsun güle güle oturun inşallah
allah mutlu etsin en az 3 çoçuk :)