Diğer yerleri bilmiyorum ama Adana otobanında bu ayın 22 sine kadar nakit geçiş devam ediyor.Bayram süresince de otobanlar ücretsiz.
Printable View
Diğer yerleri bilmiyorum ama Adana otobanında bu ayın 22 sine kadar nakit geçiş devam ediyor.Bayram süresince de otobanlar ücretsiz.
Cevap yazan herkese teşekkür ederim.Ben otobanda gideceğim bi 200 göreyim diyorum.(Tabi olursa, araç yaparsa :) ). Şimdi atıyor diyeceksiniz ama ben uno s 1.4 70 ile bile 180 rahat yatım.(Arabam bakımlıydı) Şimdi grandem ile 200 yapmazsam niye verdim 24 milyarı :)
:)))))) puntoyla 200 yapmak ıcın coooooook ugrasırsınız gıbı gelıo tum yol boyunca deneyın bakalım yapacak mı:) makara mı war bu işte?????1500 km otoban war mı bu ulkede ben ızmır wan yaptım gormedım ....izmir surfa oda deıl istanbul artwin ???yok yok ankara erzurum ???? cık..... direksiyonu sıkı tut paşam birde pedalları karıstırma yeterli
Benim gibi son km lerde uyumada gerisi sorun olmaz sanırım :)
ufak eğimde 180-190 görebilirsiniz ama malum bayram zamanı sakin gitmek lazım ;)
Gece yolculugunda baktınız yol gozukmuyor fazlamı saga yanstım yoksa solamı dıye tereddut edersenız yolda uygunsa eger sagda ve solda uzun cızgıler mevcuttur bıldıgınız uzere sız ortakadakı kesık kesık cızgılerın uzerınden gıdınız
200 çok zor gibi..Bayramda dikkat etmek lazım gerçekten..Pür dikkat 90'ı geçmeden gitmek lazım.Dün Levent Kırca programında bayramda yol durumunu ti'ye almıştı ,komikti ama sadece izlemesi komik...