Deniz kötü haber tellalcisi gibisin arkadaşım ya... Bizimde araçlarımız kırmızı resmi görünce içim cız etti inan...
Printable View
Deniz kötü haber tellalcisi gibisin arkadaşım ya... Bizimde araçlarımız kırmızı resmi görünce içim cız etti inan...
benim g.puntoyu almamın en önemli sebep güvenli olamasıydı. çünkü dükkana (kaporta)gelen grande puntolarda ölümlü bir kaza görmedim arabanın genel kasa yapısıda sağlam bu kasayı kullanan opel corsa,ford fiesta bu arabalarda bizim kasaları kullanıyorlar onlarda bizimki gibi güveli arabalardır. yani demek istediğim punto kendini yer bitirir mahveder ama sahibine zarar vermemeye çalışır. Maşallah. bizim için kendisini feda eden bi araç. arkadaşlar iyiki bu arabaları almışız güvenlik konusunda diğer arabalarla kıyaslanamaz bile, diyebilirim ki mercedesle kafa kafaya gidiyor
dün de bağcilarda 16araç birbirine girmiş
bir ara bir yerde okumuştum türkiye genelinde en çok kaza yapan araç rengi kırmızıymış nazar var kırmızılarda çok göz oluyor Allah korusun hepinizi..
Allah korusun kımse kaza yapmasın kırmızı hıc yapmasın :D
Kıskanıyolar abıcım
geçmiş olsun ya içim üreperdi Allah hepimizi korusun..
Kendinizden pay biçin arkadaşlar... Kırmızı araçlar herzaman dikkat çekici olduğundan kazaya meğillidirler...
Araştırmaya göre;
Beyaz renkli araçlar trafiğe kayıtlı araçlar içinde yüzde 26.8'lik pay alırken, kaza yapma oranı 42.7 ile en fazla risk rengi içinde yer aldı.
Renk gruplarına göre araçların kazaya karışma oranları sırasıyla mavi yüzde 9.4, yeşil yüzde 3.9, bej yüzde 3.6, siyah 3.2, sarı yüzde 2.5, lacivert yüzde 1.5, bordo yüzde 1.5, kahverengi yüzde 0.4, diğerleri yüzde 2.7 civarında gerçekleşti. Araştırmada, 187 bin 956 araç içerisinde 56 bin 87 ile kırmızı renkli araçlar birinci sırada yer alırken, diğer renkteki araç sayıları ise şu şekilde sıralanıyor: Beyaz 50 bin 459, gri 19 bin 207, mavi 18 bin 126, siyah 10 bin 349, yeşil 9 bin 458, bej 8 bin 854, sarı 8 bin 508, lacivert 1967, kahverengi 1481, bordo 346, bilinmeyen 3 bin 114.
Alıntıdır...
Radikal gazetesi...
Radikal-çevrimiçi / Türkiye / Kırmızı araba kaza yapmaz!
Bilinmeyen renktemı vvarmıs ya
ben ne resim ne de link gordum
resmi biraz dikkatlice incelersek araç önden darbe almamış arkadaşlar
kaput far hatta ön tamponda fazla hasar olmadığı gözüküyor
asıl hasarı sağ yan taraftan almış muhtemelen refüje yada çalik tel bariyerlere sürtme
yine en önemli darbe arkadan gelmiş hatta tavanın bükülmesinin sebebide bu bence
ama arka bölümde tampon hizasında bu çarpaya karşın travez barının hala yerinde eğilmeden durması alkışlanacak kadar önemli bir detay
hatta sol ön kapının bu kadar orantısız hasarının asıl nedeni yaralıların kurtarılması sırasında ki müdahaleden dolayı olmasıda büyük ihtimal
yinede bravo grande puntoya