sıvattıranlar utansın :D
Printable View
sıvattıranlar utansın :D
ben beyazlıdan başkasına yaptırmam aşımı :D :D :D
Sen halen daha Enriko diyorsun ya bende sana müstahak diyorum. :D :D
Onlar Karşıyaka'yı açtıktan sonra epey havalandılar. Eski ilgi, alaka, kalite kesinlikleyok aksine nerde çakallık var onun peşindeler. Garanti kapsamındaki arıza için para isterler hemde abartarak. Sonra da bir miktar indirim bizim size özel indirimimiz şeklinde yalaka tavır sergilerler.
Yine de son karar senin :)
beyler & hanımlar
evosu olanlar şu cam kapatma işini, başından itibaren video alarak foruma koysalar iyi sevap alırlar benden demesi :D
anladığım kadarı ile:
kontağı açın, 4 camıda şöför tarafından indirin. kontağı kapatın tamamen. sonra açma-kapama düğmelerine 2 er defa kapatmak için tıklayın. sonrada anahtardan kapı kilitleme düğmesinin kilit olanına uzun basıp bakın.
not: dynamic donanımda vardır bu mevzu bence
açma kapama düğmesi derken şoför tarafındaki cam açma kapama düğmesi diyorsun arkadaşım di mi ?.. Kontağı tamamen kapatsam bile camlar hala çalışır vaziyette olduğu için muhtemelen ya tamamen kapanacaktır ya da 2. yaptığımda yarıda kalacaktır. Sonrasında da tamamen kapanana kadar kumandaya basılı tutucam sanırım. Umarım doğru anlamışımdır :)
Evet denedim, aynen anlattığınız gibi yaptım ve gerçekten çalıştı. Gerçi anahtarı kontaktan çıkarttığımda bile camlar aktif durumdaydı ama kumandaya basılı tuttuğumda camlar kapandı. Sanırım tek kötü yanı, basılı tutmak zorunda olmamız, pili çabuk bitirir diye düşünüyorum. Kumandaya başka zararı var mıdır onu bilemem.
dün akşam ben de denedim oldu valla :)
Hadi gözunuz aydın kulaklarınız manısa
Yaw bu zaten var idi, sanırım yeni keşfedildi. Evoların tanıtımlarında bile tek tuşla 4 cam indirme diye reklam edilmişti.
Özellikle yazları cok kullanıslı. İçi sıcak arabayı binmeden ferahlatıyorsunuz. Özellikle araç içi plastiginin solunması (yazları cok sıcaklarda) kaner riskini arttırıyormuş.
ben hiç duymadim halit abi ilginç bir özellik dediğin gibi kullanişliymiş bayag evo farki bu olsa gerek :P
Şimdi son durum kumandadan kilit açma düğmesine basılı tutuyosun 4 cam birden açılıyor buraya kadar doğru mu?
Kapatırkende kumandadan kitlemeye basıyosun açık olan camlar kapanıyor mu?
cam kapatma işini yapan arkadaşlara hayırlı olsun :D
uzun basmak anahtara herhangibi bir zarar vermez kesinlikle.. pil dediğinizde zaten 2 liralık birşey erken bitse birşey olmaz zaten, kendiniz değiştirebilirsiniz :)
Benimde 4 cam otomatik. Kumandadan kilitleniyor. Ama sizlere uyarım; camlar kapanana kadar tuşa basılı tutmanız gerekmekte. Aksi takdirde tamamen kapanmıyor. Diğer bazı markalarda 2-3 sn basılı tuttup bıraktınmı tüm camlar ve aynalar otomatik kapanıyor.
Yine böyle bir gün camı kumandadan kapatayım derken biraz arabadan uzaklaşmışım ve tabiki sürücü kısmındaki cam tamamen kapanmamış bir erkek kolunun rahatça girebileceği kadar açık kalmış. Sonra mı? Eve gittiğimde ertesi gün cüzdanımın olmadığını farkettim ve arabaya indiğimde açık kalan camdan kolu sokup cüzdanı çalmışlardı. Allahtan cüzdanda para taşımamda; cüzdanı karıştırıp oracakta hemen yere atmış cüzdanı.. :D
Siz siz olun dikkat edin :)
abi süpersiniz yaaa :)