bence de hiç gerek yok abi abi boşver ikinci eli de olmayan bir araç ama bizde 2008 sedan civic var 1.6 125 hp gerçekten çok güzel bir araç eğer düşünürsen kesinlikle tavsiye ederim ama km de 37 kuruş olan tüketimi de unutma :D :D
Printable View
bence de hiç gerek yok abi abi boşver ikinci eli de olmayan bir araç ama bizde 2008 sedan civic var 1.6 125 hp gerçekten çok güzel bir araç eğer düşünürsen kesinlikle tavsiye ederim ama km de 37 kuruş olan tüketimi de unutma :D :D
1.4 motorları tutulmuyo diye biliyorum,1.8 ler daha kullanışlı.arkadaşımda vardı kocaeli ankara arası otobanda çok yoruyodu beni diyordu, megane II ile dönüyodum valla daha rahat demişti, tipi şekil ama :)
45000 TL 'ye sıfır SEAT IBIZA CUPRA al, 1.4 180 hp....
Aslında ortada kandırmaca yok arkadaşınız iki aracın sıfır farkını istemiş ama siz teklif alan olduğunuz için eliniz daha kuvvetli.Civic HB bana göre o katagorideki en yakışıklı araçlardan biri 100 hp olmasına rağmen tork değerleri hemen hemen aynı yakıttada şehiriçi daha avantajlı gözüküyor ve üst segment artı marka imajıda yabana atılır gibi değil 10000 çok az gibi gözüküyor ama 12-14 farka herşekil gideri var o aracın.
Kaldıki donanımı incelerseniz evodaki tüm paketleri alsanız bile o doluluğa ulaşamıyorsunuz.
kendi aracınızın 8000 10000 fazlasına 125 bg lık civic sizi ccooooooook fazla mutlu edecektir.... 2-3 yasında olsa bile birde bir tavsiye 1.33 yeni corollada 100 bg 6 ılerı 10 hv yastıgı ısıtmalı koltuk 34500 e almayanı dovuyorlar sıfır hemde kendı aracının 17000 tl ustune passat falan alsan neyse aldıgın aracın on sinyali kırılsa napcan boydan boya far sınyal.... arka ruzgarlıgı bıle cam o aracın.... sekle aldanma arkadas....
abi hepsinden ote hondanin servis masrafina hazir misin ?
zafer kardeşim ben sana bir kaportacı gözü ile şöyle söyleyeceğim bundan önce ve önceki honda civic kasaları resmen bi teneke, ben onlara güvenipte binmem bile o kadar güvensiz bi arabaki kaza esnasında ya yaralı yada ölü çıkardı içinden resmen kağıt gibi. ama bu kasalar sanırım biraz daha güvenli. motor ve yürüyen için bişey diyemem çok kuvvettli ve dayanıklı bir araba, parça dersen aman aman( daha ne diyeyim) parçasını bulamazsın bulsan pahalıdır, çıkmacıya(hurdacıya)gitsen yeni parasını ister. ben olsam bu tip arabalardan uzak dururum. parası olana bişey diyemem. şöyle diyeyim bi köpeğe çarpsan en az 5.000 tl rahat yer.
Bence güzel ve farklı bir araba ama evoya doymadan arabanıda değiştirme derim.
anlaşma olmayacak gibi görünüyor. bugun gelecek bir arabayı göreyim kullanayım. bakalım nasıl bir makina. dedigim gibi hayalimde ki araç degil yeni astra olsa zorlardım imkanları...