Umut geçmiş olsun,
sinir bozucu bir durum gerçekten,
Coşkun abi ve İbrahim'e katılıyorum.
umarım tamponu uzman biri değiştirir ve belli olmaz.
tekrar geçmiş olsun
Printable View
Umut geçmiş olsun,
sinir bozucu bir durum gerçekten,
Coşkun abi ve İbrahim'e katılıyorum.
umarım tamponu uzman biri değiştirir ve belli olmaz.
tekrar geçmiş olsun
öncelikle geçmiş olsun. yaşadığın durumu anlayabiliyorum çünkü bir benzeri başıma geldi. ben arabayı akşam teslim aldım o günün sabahında arka tamponun plastik yüzeyinde 13 cm lik bir çizik farkettim fakat çok dikkatli bakmayınca çizik belli olmuyor. bayi ye gittim tamponun komple değişeceğini söylediler. bende nazarı olsun deyip o şekilde bıraktım...
tamponu çizik die koca araba ötv indirimine sokulup hurdaya çıkacak değil ben şahsen 2.el araç alacağımda tampon boyalımı değilmi bakmam bile hiç sıkmayın canınızı arabanızın keyfini sürün ekstra aksesuarlarda yanınıza kar kalsın
İbrahim bey olaylara bakış açımız aynı olmadığı için ortak bir noktada buluşmamız imkansız.Ben kendi adıma bardağın dolu tarafına bakıyorum.Bu olay benim gözümde çok küçük bir hata size göre büyük bir hata olarak görülebilir.Yine tekrarlıyorum ben SONUCA bakarım.Sorun çözülmüş ve müşteri mağdur edilmemiş benim için olay bu.
açıkçası ortada bayinin yaptığı bazı oyunlar var...tamam arkadaşımıza 2 aksesuar verip (ki fiat ın aksesuar diye vereceği ne olabilir anlayamıyorum park sensörü 50 lira artık,kolçak 30 lira en pahalısı xenon olsa oda 300 lira....)tamponu değiştirip işin içinden çıkma durumu var.Ve o ayıplı malıda bir başka puntoya takacak.....
Peki bugün sıfır araç almaya gittiniz yanınızda çok iyi bir usta var aracı alırken usta baktı yahu Cengiz abi bu arabanın tamponunda boya var hatta bu tampon komple değişmiş dese siz o aracı teslim alırmısınız ?? Aracın tamponu üstünde çizik olduğu içinmi yoksa arka taraftan hasarlı olduğu içinmi değiştirdiğini mümkünatı yok bilemessiniz...Diyelimki bayi size doğruyu söyledi evet bu tampon değşiti iki tanede aksesuar verelim sizde bu arabayı alın derse kabul edermisiniz ???