hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kazasız belasız kullanın..
(darısı başımıza :) )
Printable View
hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kazasız belasız kullanın..
(darısı başımıza :) )
işte fotolar:)
maşallah galeri gibi :) kazasız belasız..
arkadaşlar punto evo 1.4 otomatik almayı düşünüyorum,yanlız 77 beygir düşük gibi geldi.bu konuda bilgilendirebilirmisiniz beni arabanın çekişi? hızlanması nasıl? kullananlar memnunmu?
aşırı hız tutkunu değilim ama sollamalarda falan hızlanmasının iyi olması lazım hız konusunda çok bi beklentim yok.en fazla 140 km :)
en fazla 140 a rahat çıkar. burda bir yerde okumuştum düzde 195 e çıkan vardı. rampası biraz kötü diye okumuştum. ama ş.içi çok güzelmiş 8v oldugu için...
amcamların 4 üde tranporter aynı anda almıştı o an geldi aklıma arabaları karıştırmışlardı :D:D güzel bir duygu birde plakalar sıralı olsaydı daha güzel olurdu sıralı olunca daha güzel transportlar değişmeseydi foto çekerdimde değişti malesef
tekrar hayırlı olsun :) 1.4 multiair ile 1.3 multijet arasında ataklık bakımından çok fark varmı :)
bunların hepsini bir cafenin önüne çeksen al sana ufak bir buluşma :D
Zafer serviste işçilik alıyor musun onlardan da :)
Öncelikle uygun bir tercih yaparak alman dileğiyle...Diğer mesajlarında 140ı gecmem hızla pek işim olmaz demişsin ama sollamalarda ani hızlanmaları nasıl diye sormuşsun. Sollamalar sürüş şekline göre değişir tabi ama devirsiz bir 4.viteste gazlarsa 77 BG sana cevap vermez onu söyleyim, ama vites küçültüp hazırlanırsan gayet yeterlidir. Hani öğretmiş olmak istemem hatırlatayım sdece...Ama araba devirsiz de olsa gaa kökledim mi gitsin dersen bu motor sana göre degil kanımca...
Ancak aracın 2.viteste rampalarda cekişi böyle hızlanırsa 5 sn de 100 km hıza ulaşır dedirten cinsten ataktır...Ama yüksek devirlerde tork ve beygir eksikliğini hissedersin...
Sana tavsiyem otomatik kaygın yok ise multiair alman ya da 90 lık eski gp lerden 2.el almandır...
4 . kırmızı evomuzu dün akşam teslim aldıık:)) en kısa zamanda fotolarını ekleyeceğim
hergün blşma yapıyonuzdur siz o zmn knvy fln ypıyonuzdur:D