:D
Printable View
30800 TL Şubat sonu 2010 1.4 dualogic fire dynamic 77 BG - Baz donanım
haha :D aynen mesajin kisiye yonelik degildi kisilere yonelikti resmen 30000 veya daha fazlasına evo alanlarla dalga gecmissin.evet o kadar insan rahatsız olmamıs olabilir o mesajından ama ben rahatsız oldum bu sekilde yorum yapanda tek sen oldugun icin sana cevap verdim.gtcyi cabrio ile karıstırmıs olabilirim sanırım sen konusurken veya yazarken hic yanlıs yapmadın.bilgilerimi sorgulamak kimsenin hele senin hic haddine degil.bu tur alisverisler ve bu tarz bilgiden yoksun diyaloglar anca bu forumda oluyorsa tutan yok varsa bilgin ver yoksa sorgulamak yine sana düsmez.evet gp cok güzel bir araba ama evodaki dolgunluğu kesinlikle yakalayamıyor hic doldurulmasa bile evo sport 135liği görse senin araba dile gelir heralde.unutma eşeğe altın semerde vursan eşek eşektir.
1.11.2011 evo multıjet dınamık skydom+asıst kıt 32000 lıraya aldım
5 kapı
16-10-2010 evo 1,3 multijet dinamik ak kit+skydome 31,350 ye aldım
araç metalik beyaz+bordo iç döşeme
bayi karakaşlar otomotiv amasya şubesi
satış sorumlusu ramazan bey.
Ayrıca benim aldıgımda otoshow indirimide yoktu.ama şu çok önemli pazarlık yapılmadan alınmıyor.en azından 3/4 bayiye soracaksın.
konu çok güzel, özellikle şu konularda paylaşım olursa yani alacak yada kıyaslama yapacak ve bilgi sahibi olmak isteyenler için -daha da iyi olacak. yazan ve yazacak olacak herkese teşekkürler
model - donanım - opsiyon - alınan tarih - fiyat - bayi
punto evo 1.3 multijet popkit + asist kit + skydome 36.000 tl sına 04-06-2010 da aldım ama araç 10-08-2010 da trafige çıktı.
arkadaşlar bugün arkadaşım için gittik pazarlık yaptık söylüyorum:
grande punto 1.4 77 hp 2011 model + full kit (artık yeni gplerde active, dynamic yok dediler) + park sensörü hediye 24.750 TL
sizce nasıl?
bendede punto evo 77 hp var 25 agustosta 23500e aldım active donanım 1000 lirada vs vs gitti 24500 anahtar teslim.ama benim fiyat biraz torpilli.
2011 Punto Evo 1.3 75 hp Dynamic 29.850 TL
İstanbul Gürses Otomotiv
Siyah - Bordo
bende bugün pazarlık için gittim,
Punto Evo 1.3 mj dynamic + asist kit = 30.000 ben skydome özelliğinide ekletmek istiyorum ama hayırlısı, sizce nasıl fiyat?
ben ne sana nede o paraya evo alanlara gönderme yapmadım..kimseyle dalga geçmedim sana battıysa o başka..bi derdin var demekki..öyle ileri geride cevap veremezsin her mesaja haberin olsun..verdiğin cevaplada kendini küçük düşürürsün..bana dolgunluk o bu anlatma senin elinde punto yokken ben 2. puntomun vidalarını söküp takıyodum..evo sporta felanda laf etmedim zaten kötüde demedim 135m.air gayet güzel bi motorda kusura bakma biraz zor dile getirir beni;) sen eşşeğine semer vurmaya devam et (biz 77liklere eşşek diyoduk zaten)..benim eşşek turbolu zaten vida sıksan bile gidiyo merak etme ;) bu arada merak etme çok kişi geldi gitti bu forumdan,maksat insanlara biraz doğruları gösterelim..forumda hala klima ne işe yarar diye konu açılıyosa bi gariplik yokmudur sence?? hadi iyi eğlenceler sana evonla..
grande punto piyasaya 'baby maserati' sloganıyla çıktı gerek dizayn gerekse motorları ile gerçekten oldukça başarılı bir model. Yalnız fiat'ın ailenin bütün modellerini birbirine benzetme politikasının kurbanı oldu.
her ne kadar evo iç mekan anlamında daha başarılı gibi gözüksede o ebleh bakan ön görünümüyle kendini de parçalasa grande puntonun yerini tutamaz. Evo sporttan bahsetmişsin, Ertugun puntosunda ki modifikasyon (ki hala gelişme aşamasında) evo sportun tozunu alacak seviyede, kaldı ki fun ve sport donanımlı grande puntolar donanım açısından çok zayıf modeller degil.. bugün evonun baz versiyonuna baktıgında grande puntoda oldugu gibi iç açıcı bi durum sergilemiyor.
Ertug 30 bin lira ve yukarısında punto alanlara yönelik herhangi bi hakareti yok, sadece kendi tercihini belirtmiş ve forumda da fikrini belirtmekte özgür. toplumumuzun fikir beyan edene karşı çıkmak gibi bi huyu var sende bundan nasiplenmişsin sanırım.
Selametle..
grande punto da evo da ikiside çok güzel araçlar
baz versiyonlarıda diğer araçlara göre zengin, bi çok arabada standart olmayan özellikle bu 3 donanım ABS+EBD,klima,"city" fonksiyonu puntolarda standart donanım
evo ve gp ayrımı yapmayalım arkadaşlar arabalarımız gerçekten herşeyiyle güzel bi kaç kronik sorun dışında :)
herkese göre kendi arabası güzeldir inatlaşıp birbirimizi kırmaya gerek yok..
fiyatlardan devam..
Fiat punto Evo 1.4 Active 5k Fire Evo Siyah
Eylül ayı fiyatı üzerinden indirim yapıldı (28000)
25000 e indirildi kaskoda indirim oldu yarı yarıya nerdeyse birde ufak tefek hediyeler kazandım onlarda bende kalsın.
O hediyelerde aracımı geciktirdikleri ve rengini emrivaki değiştirdikleri için vermek zorunda kaldılar. Evo mavisi istemiştim.
Grande Punto 1.3 mjt s5
Eylül ayında anlaşmıştım fiyatı 27.600 TL