baskı balata değişti diye aracın yakıt sarfiyatında artma olmaz tersine düşme olur ancak serviste bakım sırasında muhtemel bir carbon clean yapılması söz konusu ise bu ilk bin km boyunca yakıt sarfiyatında biraz artmaya neden olur
Arkadaşlar 2007 model 1.3 multijet Grande Punto'mun debriyaj baskı balatası ve mazot filtresi serviste değişti geçen hafta..Daha önce vitesler çok zor geçmeye başlamıştı, şimdi çok rahat..Ama sanki baskı balatadan sonra yakıtta artış oldu gibi geliyor..Bu normalmidir??
Şimdiden teşekkürler..
baskı balata değişti diye aracın yakıt sarfiyatında artma olmaz tersine düşme olur ancak serviste bakım sırasında muhtemel bir carbon clean yapılması söz konusu ise bu ilk bin km boyunca yakıt sarfiyatında biraz artmaya neden olur
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
tam tersine düşmesi lazım..fazla yakan araçlarda şüphenelinen yerlerden biri de baskı balatadır aslında..ama coşkun abinin dediği gibi carbon clean uygulaması yapıldıysa 1000-2000km fazla yakıyor diyorlar..
Bence carbon clean uygulaması 50-60000 km de bir yapılmalı.
ben carbon clean den çok bişi anlamadım...!!!!40000 de yaptırdım araç 55000 de
Ben 40.000 km ve 80.000 de yaptırdım. MATAH bir şey olmadığını anladım .
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri