öncelikle size böyle bir site yaptığınız için çok teşekkür ederim. aracımı alalı daha bir ay oldu. ben araç konusunda çok hassas bir kişiyim. ancak siteniz sayesinde grande punto hakkında kafama takılan ve merak ettiğim bir çok konunun cevabını buldum. örnek vermem gerekirse aracımı aldığımda arka kapıların zor açıldığını gördüm ve ilk başta canım sıkıldı sonra sitenizden gördümki bu kronik bir sorun herkeste var. daha sonra kapılardan gelen ses baktımki sorun sadece bende değil tüm kullanıcılarda. daha sonra city modunu kullanıp kullanmamakta kararsızdım (ya arıza yaparsa diye) sonra baktımki sorun olsada fark etmiyor fiat değiştirmek zorundaymış. aracın ses seviyesi az geldi foruma baktım her türlü bilgi mevcut hoparlör boyutundan en uygun markaya kadar. daha ne olsun iyi varsın grandepuntotr
burası bir aile ortamı...
elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz her ne kadar herşeyi bilmesekte deneme yanılma yöntemiyle öğrenip birbirimizle paylaşıyoruz ne mutlu bize![]()
Orçun'un dediği gibi aile ve arkadaş ortamı, herkesin çok şey öğrendiği bi yer burası.
bağımlısıyım.. GRANDEPUNTOTR nin....
Eşimde bende 40 yıl düşünsek internet ortamından
arkadaşlık kurabileceğimize inanmazdık...
Burası mucize gibi ve gerçek...
Dostluklar, paylaşılanlar sanal değil...
ve diğer sanal ortamlarla kesinlikle mukayese kabul etmez...![]()
Seviyorum uleyyyn sizi![]()
Artık Fiorinolu
evet bende cok sey kazandım ve aracımı site sayesinde daha cok sevdim bu arada bu arka kapıların zor acılması kronik sorunmu gercekten yoksa sıkıntı bendemi
I ♥ Punto
fiatta![]()
Puntolojik
bizde sana teükkür ederiz. bazıları sorusuna cevap almak için üye oluyor sonra bir daha uğramıyor bazıları da ortalığı karıştırmak bu ortamı bozmak istiyor. tekrar teşekkürler.
benimde kafama takılan şeylere anında cevap bulduğum çok sıcak bir dostluk ortamı içinde sohbet edilen bu siteyi seviyorum...![]()
sanırım amaç ne tamamen muhabbet gırgır ne de tamamen bilgi paylaşımı olduğu için, yani herşeyin tadında yaşandığı bi ortamı olduğu için bu forum içine aldığı kişileri bırakmıyor....
ortam gercekten cok keyifli, emegi gecen herkese tesekkur ediyorum. aracimla ilgili bir cok seyi ogrendigim gibi, diger takildigim forumda unuttugum seviye ve saygiya burada sahit olmak bana ayri bir haz veriyor.
hic bozulmamasi dilegiyle..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri