bencede evo icide dısıda daha guzel bı artısıda ılerde satmaya kalkınca gp lerden daha fazla paraya satılır dıye dusunuyorum
Printable View
bencede evo icide dısıda daha guzel bı artısıda ılerde satmaya kalkınca gp lerden daha fazla paraya satılır dıye dusunuyorum
Araçların model yenilemeleri ortalama ne kadar zamanda bir oluyor
Normalde fiatta 2 senede bir oluyor idi ama gp 2006da cıktı, 2009 sonunda 2010'da evoyla yeniledi. Tahminimce 2 sene kadar da evo gitse fiat kendi adına bir rekor kımış olacak..Opel genelde 5 senede, 98 de cıkana stra ötv inidirimi zamanında 2009 sonunda halen satılıyordu ve 11 sene yapar ki müthiş süre, tabi araç da cok basarılıydı ülkemiz pazarında..Ford meşhur ilk focusunu 98 den 2005 e kadar makyajlayarak sattı, golf ise kasa degistirerek yine yo yılın üstünde sattı...Aklıma gelenler bunlar
Biz Opel Astra 2008 model aldığımızda yetkili kişi: " Bu kasa bir daha çıkmaz her halde " demişti. Ama hala 2010 modellerinin eski kasasını görüyorum. İlk modelleri 2004'de çıkmıştı. Buda yapar 6 sene. :) Bir araç tutulunca haliyle üretmekten çekinmiyorlar. Punto Evo'da tutulursa GP gibi 4 sene gider.
2011 de gp ye 1,4 tjet 120hp yeniden ekleniyor.fakat donanım active model olarak, evo için ise 1,4 turbo multiair 135 hp geliyor.
hmm ama donanım olarak evo o zmn daha üstün kalıo o zmn yakın zamanda evo kardeşliğine katılcaz :D ama fiatta bir konuda şikayetciyim ya 3 kapı modellerinde dynamic yok acitve de kalıo onu napcaz fiat bu konuda kendisini geliştirmeli ve multiair 135 hp lik motoru 3 kapılara da koymalı derim ben
Bence bayiye git ve ikisininde içine otur eminimki EVO diyeceksin. hele birde Dynamıc ve skydoom oldumu sanki lüks bir arabada gibisin.
Umarım sende evo kardeşliğine katılmaya karar verirsin:)
Ne alırsan al şimdiden hayırlı olsun.
Grande dualogic 26100
Punto evo dualogic 29600 (dynamic)
Punto evo dualogic 28100 (active)
Grande ile evo arasındaki fark hiç de az değil
2000 ile 3500 arasında