O fiyata Linea alınmaz sınıf farkı var 39 - 40 bin TL ye Linea nın üstü araçlar alabilirsiniz Focusu kesinlikle tavsiye ederim sadece yakın zamanda kasa değiştirecek bunu göz önüne almak gerek
Printable View
O fiyata Linea alınmaz sınıf farkı var 39 - 40 bin TL ye Linea nın üstü araçlar alabilirsiniz Focusu kesinlikle tavsiye ederim sadece yakın zamanda kasa değiştirecek bunu göz önüne almak gerek
Dizel Focus. Boşuna araştırma.
Ford reno pejo citroen bunlar dieselde aynı otoru kullanıyorlar. Bence uzak durun bu markalardan canınız fazla acımasın. Gidin o paralara 2006 triptonik passatla var onlarda şansınızı deneyin biraz yüksek km olacak ama emsalsizdir passatlar.
Yada emsalsiz motoru ile 1.6 mtj bravo alın 30bin liraya 2.elini bulursunuz mutlu da olursunuz.
Ancak satacaksanız kolay sıkılırsanız bence ucuz arabalarda şansınızı deneyin modeli yüksek araçlar 2.elde çok zarar ettirir paranıza yazık.
Merhaba bugun öğle saatlerinde fiata gittim Bravo Sports Style 1.6 multijet 120 Hp Skydome xenonseti yagmur sensörü hız sabitleyici katlanan aynalar otomatik yanan aynalar + esp vs olan kit. Bu araca karar verdim Şuanda KEsin OLARAK. Bayrama kadar teslim alacağım İnş. 45750 olur dediler nasıl??? Yanlız Buz beyazımı alım veya başka renkmi ?
Focus dizeli çok uzun süre kullandım yukarda bahsi geçen sorunların hiçbirisini yaşamadım ben HB Ghia kullandım filomuzdakilerde sedan Trend kullandı ve bahsi geçen sorunların hiçbirisini bu araçlarda yaşamadık kesinlikle tavsiye ederim bu sınıfda Focusun eline su dökecek araç yok bence
güzel linea ama yerli üretim olduğunu biliyorsunuz dimi? işçilik konusunda fluence çok daha iyi..
passatmi?aman aman!!bence fluance modelini test edin..2.eli her zaman olacaktir..
kaçkere yurtdışında fiat a bindiniz müdür ?? ben bindim gördüm.. kendi bindiğimiz arabalardan bile biliyoruz..bi corsa c yle puntonun işçiliği karşılaştırılamaz bile..işçilikten kastım malzeme kalitesi zaten(iç mekan özellikle) fluence e 100.000 binin lineayada 100.000 binin bakalım hangisinin içinden 1000 türlü ses geliyo ;) motor derseniz 105lik mjet tabiki daha güzel..
40 000 LİRA lineaya verilmez. alırım baz passat ne flu ne linea tek gecerim valla bide lpg taktırıım daha ne.
fluencede lineada kızılay dagıtmıs gibi şirket veya yaşlı aracı olarak görüyorum yollarda.tavsiyem tabiki sport bravo.bu arada türk işçiliği dünyanın en kaliteli üretim hatlarına sahiptir.yurtdısında binilen araçla trde binilen aracı bir tutmak inanılmaz hata.araçlarda trim sorunları aramadan önce gittiğiniz yollara bir bakın punto her haliyle segmentindeki her araçtan üstün bence.tabii trye getirilmeyen donanım ve motor seçenklerini saymazsak.
buz beyazı veya lav kırmızısı öneriri,m ama beyaz çok yakışıo bence hemde çizik belli etmez skydome karartılmış farlar ve beyaz renk mükemmel oluyor fiyata gelince şuan aracın liste fiyatı;
41450
esp (SAFETY PLUS KIT ) 1500
skydome 2150
xenon farlar 1700
asis kit 1000 +
---------------------------------
Toplam 47800
size verilen fiyat 45750 -
----------------------------------
indirim 2050 TL
fiyatı bence iyi hemde otosow indirimide war bu ara düz 45 bin yaptırmaya çalışın bence öle çok iyi olur sıkı bir pazarlıkla alına bilir aslında
beyaz iyidir hayalimdeki araba :) hayırlı olsun
Skydome olacaksa beyaz olmalı Bravo!Başka renk yalan skydome ile.