ben 3 haftadır benzinliğn yolunu unuttum...nerede bilen varmı???![]()
istanbul şehiriçinde 50 tl eurodiesel ile 310 km yaptım (daha 30 km fln yapardı ama çok zorlamadım) bu da 5.2 lt/100 km tekabul ediyor .. tabi 90'a sabitleyip otobanda 3.8 lt de gördüm .. yakıt cimrisi derler fazlasıyla hakediyor .. inanın bazen en son ne zaman benzinliğe uğradığımı unutuyorum
Konu kralcarsi tarafından (30/10/2010 Saat 16:15 ) değiştirilmiştir.
Chegamos p´ra sentir a força
Seremos suor na tua camiseta
BEŞİKTAŞ tamos prontos para morrer
Por Você ...
ben 3 haftadır benzinliğn yolunu unuttum...nerede bilen varmı???![]()
arka kapıların açılmama sorunu havaların ufaktan soğuması ile gitti gibionun haricinde şimdiye kadar bir sıkıntı ile karşılaşmadım. yakıt konusunda diğer arkadaşların yaşadığı güzelliği ben henüz yaşayabilmiş değilim. bu hafta servise gircek araç bakalım sonrasında belki biraz daha iyileşme yaşarız.
ben yaklaşık 2 ay önce 19 bin TL 63 bin km de 1,3 mjet 90 hp dyn aldım bence rakam yüksek gibi
bende hemen kaçırmadım aldım zaten ihtiyaçtan satılıktı polis bir abimizden aldım ilk sahibiydi iyi bakmış ama 1 yıl yatmış araba 4 lastik 2 bilya yedi![]()
arkadaşlar merhaba bende on gün önce puntolandım. vaktinizi alcam ama merak ettim. 2008 model 42000 km de 1.4 fair dynmc aracı 18500 e aldım sizce fiatı nasıl cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri