hayırlı olsun güzel günlerde kullanman dileğimle...
Printable View
hayırlı olsun kazasız belasız uzun yıllar kullanmak dilegiyle. aracınız çok güzel cam tavanlı tercih çok dogru. araba bir yana bu cam tavan bir yana :) ben herkese söylüyorum sadece dıştan degil içtende çok güzel kullanışlı. bende hastalık yaptı daha cam tavanı olmayan araba almam. bence motor tercihinde çok dogru süper bir makine sahibisiniz:) güle güle kullanın...
benim araba gri ama beyazıda ayrı güzel. kazasız belasız kullanman dileğiyle.
hayırlı ugurlu olsun bende evo aldım fakat teslimat yılbaşına kadar dediler kesin bir tarih yok araba süper görünüyor inşallah benimkide gelir
Arkadaşlar,öncelikle ilgi alakanız ve güzel temennileriniz için teşekkürler.
Ben araç siparişini Ağustosun 2. haftasında vermiştim, Kasım 01-15 arası teslim ederiz ama daha da erken gelebilir demişlerdi.araç beklediğimden erken geldi (9 hafta) bekledim.
İşim dolayısıyla çok fazla istanbulda olamadığım için arabayı sadece zevk için kullanıyorum, o yüzden beklediğime deysin diye böyle bi kombinasyon yaptım.performans,yakıt tüketimi ya da olabilecek arızalar konusunda konuşmak için henüz çok erken ama gerçekten çok gösterişli bu evo'lar.trafikte inanılmaz dikkat çekiyor.
Sanal olarak forumda konuştuğumuz arkadaşlarla istanbul buluşmalarında görüşmeyi çok isterim.çünkü bu güne kadar gördüğüm en seviyeli, en faydalı forum bu.
Herkese araçlarıyla birlikte keyifli,kazasız,sorunsuz günler dilerim
hayırlısı olsun kazasız belasız benimkide insallah pazartesi gelicek gunler gecmıyor sankı :)
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız ve cezasız kullanın ;)
Bende aracımı yeni aldım mutluluğunuzu anlayabiliyorum :D Allah nazardan saklasın kazasız belasız sürüşler nasip etsin :)
Kasım-Aralık da kampanyalar olabilir mi acaba ?
Dolar da düşmüşken...
hayırlı olsun, beyaz+ skydome gerçekten güzel seçim.
güle güle kullanın
aralıkta muhtemelen ciddi kampanyalar olacak. ama yarının ne getirecegini kimse bilemez.zira bu araçların fiyatında ortalama 2000 lira gibi bir düşme zaten oldu.kimse çok fazla hayal kurmasın öyle 2000-3000 lira gibi taş çatlasa 500-1000 arası belki düşer.oda ihtimal den ibaret.ayrıca araba için ne kadar gün verirler oda belli olmaz.