chipli,hava filtreli,gaz tepkili 75likle denedik abi bende sadece kat iptali düz boru var 140a kadar yarım boy öndeydim ama biraz daha gitsem o geçerdi çünkü benim bayıldığım yerde o hala gitmeye devam ediyor :)
Printable View
puntolarda biraz beygir gücü ve agırlık olsa kimse tutamaz
mesela tjet mjeti geçemez. NEden acaba sorun şöfördemi arabadamı uaheuauhehuaehua:P
şoförde :D t-jet m-jet'i nasıl geçmesin yahu :) hele 150lik t-jet öttürür valla ;)
of çok fena geçmişssin helal olsun sana, bravo valla
Canım kardeşim haklısın senin aracını şuanda geçemem ama motorun normal 90lık olsa arkamda kalırdın... Evet haklısın aracım 1.4 16 V turbosuz atmosferik bir motora sahibim... Benim dizellerden yani 75 ve 90'lıklardan tek avantajım ne??? siz turbolu olmanıza rağmen 5.300 devir döndürüyosunuz aracınızı en fazla sonra gaz kesiyo dimi?? ben 6.800 e kadar çevirebildiğime göre dip gaz yapıp 6.500 devire kadar aracıma yüklendiğimde ben zaten kopup gidiyorum... Olay bundan ibaret 6ncı vitesim olmasına rağmen bir işe yaramaz... 6ncı vites motoru rahatlatma vitesidir.. Ancan biraz aracınız eğim görürse 6ncı viteste aracınız hızlanır düz yol ve çok az miniminnacık bir yukarı eğim olsun 6ncı viteste araç şişiyor ve anlık tüketimde herşeyi anlatıyor zaten... Tecrübeyle sabittir...
Yanlışım yada yanlış bildiğim varsa düzeltilirse sevinirim...
mert kım kımı gecıyor 140dan sonra anlayamadım :)))) chıplı box lı cartlı curtlu 75 lık mı herzaman beklerım ya sunu anlayın artık alayına 90 90 90 90 ( caner ) bılen bılır
sadece okuyayım yazmayım dıyorum dayanamıyorum bı box la olucak sa bu ıs bız nıye 90 aldık salakmıyız anlamadımkı 75 lıkler benı tokatlıycaksa bı boxla satalım 90 lıkları hadı 90 lıklar sahıbındene kampanyası baslatıyorum
:D:D
olay tek yönlü degil. arabanın beygiri ne kadar önemliyse üstündeki jokeyinde tecrübesi o kadar önemlidir. bikaç beygirin 50-60 kilonun bile önemli oldugu arabalarda 75 ligin 90 lıgı gectigi hikayeden öteye gidemez.
neyse ben yarın maslaga gıdıp su bızım essek 90 lıgı nasıl guclendırıpte boxlu ve chıplı hatta gaz tepkılı 75lıklerı gecerım onu arastırıyım yaptırayım yoksa madara olucaz yahuuu :D herkese ıyıgeceler
mert 140 a kadar alıyorsan 140 tan sonra daha çok açarsın :D
çağrının aracı chipli 75 likti arkadan gelmeme ve kap kara dumanı yememe rağmen 0-100 arası tampona değecek gibi oluyordum 100 den sonra illaki çekilmek zorunda kalıyordu :D
bu arada bende bir arkadaşımın videosunu paylaşayım sizinlee
https://www.facebook.com/video/video...2655266&ref=mf
video gözükmüyor sanırım
tamamdırr