a.s.
bi yanlışlık var o işte öyle yakıtmı olur benzinli araç gibi
benim düldül 850 km yapıyor şehir içi
Selam Arkadaşlar 1.3 MULTIJET 75 HP aracım var full depo 500 km yapıyo ve tam olarak mazot bitmiş oluyor ama aracı kısa mesafelerde şehir içi istanbulda kullanıyoruz. sizler kaç KM yapıyorsunuz benim gibi yakan varmı.
215.40.17 JANT LASTIK VAR
Konu ahmet307 tarafından (28/10/2010 Saat 15:21 ) değiştirilmiştir.
a.s.
bi yanlışlık var o işte öyle yakıtmı olur benzinli araç gibi
benim düldül 850 km yapıyor şehir içi
çok şanslısın çok yakıt tüketimin çok iyi
imrendim doğrusu benim puntomda konyada 850km. gider mi acaba![]()
talha geçen ay izmir'de yol bilgisayarında takip ettim anlık veriler yüksek çıktı sürekli bunun sebebide trafik yoğunluğuna bağladım..
sen gel konyaya deneyelim senin arabayıda![]()
Çok yoğun ve Dur-Kalk trafikte normal sayılabilir
Multijet Grande Punto 1.3 75 hp -> 95 HP
Multijet Grande Punto 1.3 90 hp -> 125 HP
Multijet Bravo 1.6 105 hp -> 135 HP
Clio RS 190 HP
ve Şimdi...
Multijet BRAVO GT1544 STAGE 2 180+ hp...
vallahı benım doblo s.ıcı ve s.dısı karısık 700 un altına dusmuyorsa sızın aracta bu kılometrenın altına dusmemelı ve hatta daha fazla yapmalı dıye dusunuyorum.
Tutar cok fazla 500 km cok az..Mutlaka bı hata vardır...
I ' m c a p u l i n g . . .
ama şöylede bişey var arkadaşlar 215 40 17 jant lastik var ne biliyim anlamadım giti
aracın hava+yakıt filtesi ne durumda bir kontrol et, bende istanbul da trafikte gidiyorum köprüyü geçiyorum malum sıkışıklığı o şartlar da 650-700km arası lamba yanıyor,jant var diyorsun da o kadar da öldürmez yani 150-200 km oynuyor hemen hemen
Benim benzinli Puntom bile İstanbul içinde 500km altına düşmüyor, sizde bir sorun olabilir.
kısa mesafelerde kullanılıyomuş araç ve dizel arabalar kısa mesafelerde normalden fazla yakar...
Ya birde kullanımla alakalı dicem diceksiniz ki iyi kullanırım![]()
Babam da çok iyi araba kullanır ama ben kullanırken ortalama yakı tüketimim şehir içi 5,4 şehir dışı 4,2
babam kullanırken ise şehir içi 7,4 şehir dış 8,0
Ben bir depo ile şehir içi 850-880 km yol görüyorum ama babamda ise bir depo 600 km anca....
Artık Fiorinolu
bnmkide şhir içinde 900km yapıo ama ISPARTA'DA![]()
TSİ Jetta.
90 kilometreninn üstüne çıkınca çok yakıyor arkadaşlar özellikle 130 dan sonra normalin iki katını yakıyor ben 1 hafta önce uzun yola gittim 110 geçmemeye çalıştım kilometrede 180 kuruş yaktı
o jantlar + istanbul + kısa mesafeler olduğunu hesaba katarsak normal olduğu kanısındayım.. ben mersin'in ilçesinde 600-650km falan yapıyorum. orjinal jant lastiğim var.. ama bende kısa mesafede kullanıyorum. izmirde 750 800'lere çıkıyor bu rakam ama orda kısa mesafelerde aracımı kullanmıyorum. aracınızda sorun olduğunu sanmıyorum ama yine de bir baktırın içiniz rahat etsin derim ben..
Dostum bana izmir'i anlat, hüznüme biraz imbat kat.. Eski günlere geri dönelim, kederlerimi denizlere at..
bencede bende ancak arabayı mahhalle aralarında kullanıyorum daha 3e bile atamıyorum dur kalkla devam ediyom ve ortalama yakıt hep 9 10 civarında eger sizinde böyleyse o km dogrudur
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri