Arkadaşlar artık şu sticker olayını bırakın.... Gerçekten sıktı ve bunaltmaya başladı herkezi... Bir sticker ımız var neden bu kadar değiştirme meraklısısınız? Amaç nedir???
Printable View
Arkadaşlar artık şu sticker olayını bırakın.... Gerçekten sıktı ve bunaltmaya başladı herkezi... Bir sticker ımız var neden bu kadar değiştirme meraklısısınız? Amaç nedir???
sıkılanlar bakmasın abi ozaman kusura bakmayında..yada konuyu kapatalım...
konu varsa fikir beyan edebiliriz..sonuçta sticker belli..sadece italyan bayrağı koymuşum üstüne değiştirdiğimiz bişey yok ortada..böyle tepki vermekte bence amaçsız ve kabaca...
herşey orjinaline sadık kalarak güncellenebilirnir..nasıl grande punto 5 seri devam ettiye,ufak değişiklikler punto evo olduysa,sticker üstünde-madem konu açılmış ve hala açık- isteyen orjinale sadık kalarak istediği değişimi yapar...
güncel..
Bana kaba tabiri kullanıyorsun kardeşim ama sende biraz saygılı olmalısın... Forumumuzun maaşallahı var bayaa popüler ve hoş güzel bir logosu var... Tamam logomuzun orjinalini değiştirmeden renk değiştirebilirsiniz zevkinize göre ama herkez bir tutturmuş sticker değiştirme türküsünü bir ağızdan söyleyip duruyorsunuz... Bana evoyu örnek gösteriyorsun evonun logosunu her aracı alan değiştirmiyor yada üreten işçiler yadaa satan satışçılar değiştirmiyor yönetim değiştiriyor... FIAT genel merkezi vayahut yönetim kurulu yada FIAT'ın AR-GE cileri değişim sağlıyor... Bizim forumumuzun sticker değiştirme vs lerini yönetim nezaretinde yapılmalı bu yüzden sıkıldığımı dile getiriyorum... Forumumuzun admini bir dünya yöneticisi mevcut boşu boşuna bu forumda laylaylom yapmıyorlar... Onlara danışarak konuşarak yada çok değiştirilme heveslisi arkadaşlar varsa 5-10 tane sticker numunesi konsun oylama yapılsın ona göre 1 tane sticker üzerinden devam edelim... Ama bu oylama ve sticker örnekleri yönetim nezaretinde olmalı...
Sevgi ve Saygılarımla kardeşim...
CASTROL motor yağları sponsorluğunda sankii :))
güncell...
sticker ihtiyacı olan varsa elimde hala var.......
güzel güzel yapanın eline sağlık...koyu renk gp lerde daha çok belli olur bence...:) mesala benimkine...:) valla bende yok dostum sticker...
çok güzel durmuş renkler de harika karşıyakamın rengi :D
istiyenler bana ulaşsınlar
kardeşim gönderdiğin sticker ları teslim aldım bugün çok sağol
Emrah teşekkür ederim sticker için,
çok güzel oldu, tekrar eline sağlık.
bu arada tanıştığımıza sevindim,
görüşmek dileğiyle :)
arkadaşım daha var mı elinde acaba
tüh, ben 2 tane almıştım Emrah'tan,
kalan sticker'i yanıma parkeden puntocu bi arkadaşa verdim,
yoksa gönderirdim.
valla bende bi ara tasarladığım stickeri yaptırdım ama yamuk yapıştırdım biraz :) onun dışında güzel :D
https://img841.imageshack.us/img841/6028/adsz1vl.jpg