Az önce iki araba önümde evimin önünde gene kaza oldu. Zaten bizim evin önünde şahit olduğum ve fotoğrafladığım kazaların sayısı bitmez.Oğlumu kreşe götürüyordum. Bizim bu cadde mimli. MİT'in köşesi.Oğlumu kreşe bırakıp döndüğümde araç sahipleri koyu muhabbete dalmış kahkaha atıyorlardı. Onları görünce vallahi benim de neşem geldi.
https://forum.grandepuntotr.com/gene...atli-olun.html
Uploaded ImageShack.us
eğlence olmuş demekki adamlara![]()
sinirleri bozulmuştur![]()
Kavga etmekten iyidir. Onları böyle neşeli görünce ne bileyim benim de içim rahatladı. Sana ne oluyor diyebilirsiniz. Ama kaza benim iki araç önümde gerçekleşti. Bir de ne zaman bir kaza görsem yada şahit olsam stres olurum.Onların bu halleri beni rahatlattı ne bileyim.
Ülke çağ atlıyor herhalde şaka maka..
İbrahım sende camda videoyla bekliyor gibi bı durum sözkonusu...
I ' m c a p u l i n g . . .
kaza yapsak da gülsek diye beklemişler![]()
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
İbrahim çok geçiyorum evinizin önünden
Artık biraz daha ılımlı yaklaşmak gerek kaza olabilir önemli olan cana gelmemesi ..
ben izmirde şahit olmuştum böyle bir duruma çok hoşuma gitmişti. bir araç belediye otobüsüne arkadan çarpmıştı ve adamlar indi birbirleriyle tokalaştı geçmiş olsun dedi ağzım açık izledim, ülkemizde alışılmışın dışında bir davranış sergiledikleri için..
şaka bir yana da en güzelini yapmişlar kaza bu bir anlik kimse 4*4 lük değil samimi bir şekilde olayi çözmek en güzeli cana bir şey gelmesin de![]()
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
bizim halkta degişme mi var ne:?)
Allah kimsenin başına vermesinde bende önceki arabamla kaza yaptığımda hiç araca bakmadan direkt karşı sürücüye gittim geçmiş olsun abi dedim arabadan indirdim. sonra ne yapacağımıza karar verdikten sonra sohbet ettik v.s.
eğer ortada apaçilik yoksa kaza normal karşılanacak birşey. önemli olan yaralanma, can kaybı olmaması.
keşke bütün kazalar böyle olsa, insanlarımız ılımlı olsa![]()
bizim serviste kaza yapmıştı orda gerçekten mimli bi yer![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
ibrahim senin evin orası sakat demekki çay içmeye davet etsen bile gelmem arkadaşım![]()
o boş yolda aptallıklarına doysunlar...istanbul olsa adamı döverler orda kasza yapılırmı :p
kazada bile gülüşebilmek büyük olgunluk
Dünyada bir tane dahi çocuk mutsuz olduğu sürece, büyük icatlar ve ilerlemeler yoktur. A.Einstein
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri