geçenlerdede sorun olmuştu doğal bir durum dendi kapı lastikleri alışana kadar öyle oluyormuş alıştıktan sonra sorun yok![]()
arkadaşlar sonunda evo mu aldım, yalnız bi şey kafama takıldı kapıları sert kapatmadıkça açık kalıyor, doğal mıdır sıfır arabada. zamanla alışır mı kapı tık tık açılır kapanırmı?
geçenlerdede sorun olmuştu doğal bir durum dendi kapı lastikleri alışana kadar öyle oluyormuş alıştıktan sonra sorun yok![]()
benim ön kapılar bazen sert kapatmak gerekiyor ancak arka kapıları abartmıyorum tek dokunus tık diye kapanıyor ki cok az kullanıldı![]()
servise göster bence.....
ilk başlar sert kapatın biraz kıyın arabaya sonra yola geliyoryumuşak itince kapanıyor benim şuan
aynı şekilde bagaj kapısıda sert kapanıyor taaaa yukardan bırakmam gerekiyorSSS
biri kapı mı dediarabada tek sorun kapı sorunum var.. ben çok yazdım servise gittim fitillerden dediler.. (gerçi fitillere biraz bakın bana malzeme kötü gibi geldi) böyle bir arabada kapı böylemi kapanır
dışdan yine iyi sertçe kapatıyosunuz.. içerden kapatmak daha zor.. far sorunumu çözdüm her yer günlük güneşlik oldu farları yakınca ama kapı sorunum içerden tıkırtı mıkırtı gelmiş ondanda büyük..
arka kapılar toplasan 20 kere açılıp kapanmıştır. daha alışmadı. fakat ön kapılar artık daha rahat. sanırım kullandıkça düzelir. sabredemem diyorsan akşama kadar 100 kere açıp kapatırsın![]()
kapi sorunu o kadan büyütülcek bir sorun değil zamanla yoluna girer.tek dert kasislere girerken tikirtilarin olmasi.benim burda gördüğüm yanliş anlaşilmasin biraz fazla takiliyor gözünde büyütüyor insanlar.en ufak bir yerden ses gelse konu açiliyor burdan ses geldi ordan ses gitti fazla ayrintiya takilmadan arabaya binip keyfini çikarmak en iyisi.kafada sorunlar büyütüldükçe o sorunlar ister istemez büyür..
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
arkadaşım bazı insanlar vardır kulağı motorda ses arar sorun varmı acaba diye. bazılarıda sorun olarak bile görmez ufak tefek şeyleri. işin özü senin bakış açın.... bu arada evo yla diğer arabalrı karşılaştırma bile... evo alma fikrin varsa 1.3 multijet dynamic +skydome öneririm(renk ve kitler zevkine kalmış)
ben sorunlarımı yazıyım kronik bunlar
direksiyondan ses gelicek,
klima açınca gur diye bir ses gelicek,
turbonun sesi gıcık bir ses olduğu için gıcık olucan,
kapı aralıklarına dikkatli bakınca sinir olucan,
bilinmedik türlü türlü sesler var benim araçta ama herkeste böylemi bilemem tabi.
sanırım evolar da bu kapı sorunu var benim aracımda yaklaşık 3 aylık olmak üzere ve 7 bine geldi ama hala kapılar kolay kapanmıyor servise sorduğumda bana araç yeni olduğundan ve kapılarda iki mandallı kilitler olduğundan biraz sert kapatmak gerekiyormuşacıkcası banada bu acıklama pek ikna edici gelmedi
öylede bidee sahibine sor sen sert kapatmayı)
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri