opet..yoksa shell:)istasyondan istasyona değişiyor durum,belirtildiği gibi büyük ve sirkülasyonu çok olan istasyonlardan almak da fayda var..
Printable View
opet..yoksa shell:)istasyondan istasyona değişiyor durum,belirtildiği gibi büyük ve sirkülasyonu çok olan istasyonlardan almak da fayda var..
değerlendirmeleriniz için teşekkürler.
sarı kırmızı olduğu için bende shell e sempati duyuyorum.ama ne alırsan onla devam etmek mantıklı gibi. bu depo bittikten sonra po ve shell i deneyeceğim.-risk alarak- neden risk alarak çünkü bir arkadaşımızın aracına mazot yerine benzin koymuşlar. opetten alınmış olsa bu kadar kıvranmazdı diye düşünüyorum. sanırım konuyu okumuşsunuzdur. burdan tekrar geçmiş olsun diyorum.
Bp den bir tek ben mi alıyorum acaba :)
heralde öyle :)
bende evomu aldıgımdan beri bp den aliyorum..opetten aldigim mazot eski aracımın turbosunun degişmesine sebep olmustu...o yuzden sadece bp den aliyorum ben...
Arkadaşlar ben sürekli opet kullanıyorum ama şu tezimi size sunayım.. Shelden 1-2 kere benzin almak zorunda kaldım. Shell'in benziniyle araba daha çok canlanıyo ve atak oluyo ama shellin benzini opete nazaran daha ince olmasından dolayı çok yakıyor.. Mesela 50 TL shellin benzini ile 100 km yapıyorsam opet ile 120 130 km yapıyor... Sonuç olarak shell in benzini daha iyi ve daha güçlü ama devir ekonomi devri olunca opete devam gibime geliyor... :D
Alp bey, anahtar cümleyi yazmış. Gerçekten de iş istasyonda bitiyor. Bu petrol firmalarının birinin genel müdürlüğünde çalışan arkadaşımız var, hepimiz aynı rafineriden alıyoruz, aramızda fark yok demişti. Bence de farkı yaratan istasyonun hile karıştırmaması, bunu sağlayan ise firmanın yapacağı sık denetimlerdir diye düşünüyorum. Ben zorda kalmadıkça hep aynı istasyondan alıyorum, sorun çıkmadığı sürece de istasyonu değiştirmeyi düşünmem.
[QUOTE=Evrakları teslim ettik haber bekliyoruz doblo için...
Teşekkürler...[/QUOTE]
Hayırlısı olsun. yorum için tşk.
Ben teşekkür ederim...
akılı kelden yakıtı shellden al demişler.. :)
shell gtl fena değil ama PO benim için 1 numara..
shell e gitmem rengi sarı kırmızı:) opetten alırım arada bir po dan po dan 30 tl üzeri benzin alınca ıslak mendil filan veriyorlar opette o olaya hiç rastlamadan bir iki istedim yok dediler.
Benim düşüncelerimde tam tersine. Daha önceki aracım lpg li idi ve uzun süre PO dan aldım hiç bir problemim yoktu, bir arkadaşım opet i denememi söyledi. Ciddi anlamda farkedilir biçimde aracın çekişi gidişi bi değişti bir güzel oldu anlatamam benzinlide bu kadar verim alamazdım o derece değişti ve yakıtta daha fazla gitmeye başladı. Evo mu satın aldığımda direk opet aradım ama ANkara-Tandoğan shell den aldım ilk benzinimi daha sonra opetten alacagım icin fazla bir benzin almadım 30 liralık aldım. O bittikten sonra opete geçtim performansta bir değişiklik yok ama opet daha fazla yol gidiyor sanırım...
LPG dönüşüm istasyonlarının geneli lpg yi kesinlikle opetten almayın diyorlar.Katkılı otogaz dedikleri yakıtın içinde yağ karışımı olduğu için lpg enjektörlerini tıkıyormuş.Bir de ben test ettim benzinde bence en iyi en ekonomik yakıt opetin yakıtı.Ama lpg de dönüşüm istasyonlarının dediğine katılıyorum.Hem az gidiyor hem de filtreyi ve enjektörlere zarar veriyor.
Ben önceden Shell'den alırdım hep ama şimdi devamlı Total'den alıyorum
Kel ve sheelllll.
Hemen hemen bütün akaryakıt istasyonlarını denedim. İsmi pek duyulmayanlardan bile mazot aldım. Genel olarak hepsi aynı fakat Total ve Shell'in mazotu diğerlerine göre daha iyi. Çok defa denedim, araba hem daha çok mesafe kat ediyor hem de daha performanslı gidiyor. Arkadaşlarım da aynısını söylüyor. Onlar da fark etmiş durumu.