Ankara'dan her şeyinden nefret ediyorum iyi ki dostlarım var yoksa bir gün çekilecek memleket değil burası...Allah tez zamanda kurtarsın inşallah
Printable View
Ankara'dan her şeyinden nefret ediyorum iyi ki dostlarım var yoksa bir gün çekilecek memleket değil burası...Allah tez zamanda kurtarsın inşallah
+1 öğrenci olduğum için burdayım valla hakikaten çekilecek memleket değil insanı bi değişik. Bide denizli memleketten gelen adama çok koyuyor. Kesmiyor mavi göl mogan gölü cart curt. 3 tarafım denizle çevrili olacak arkadaş.
Bu arada benim gördüğüm kadarıyla Ankara-Elmadağ (Samsun Yolu) yolunda kayaş mevkii itibariyle yaklaşık 1km aralıkla 2 adet MOBESE var hız sınırı 70 geçen son anda farkettim yeni yapılmış. frene basmak zorunda kaldım haliyle arkadaki sürücüye tehlike yarattım kendisini burdan ulaşamiyacak olsam bile yinede özürümü diliyorum. Varsa başka bilenler yazsın.. Birde yine aynı yol üzerinde Hasanoğlan ve kayaş tarafında çevirme oluyor günün belirli saatinde.
Mobese Sistemi resmi olarak 25 Ekim 2010 Pazartesi günü başlıyormuş. Mobese takiplerinde artık cezai uygulamalarda yapılacak. Kent Güvenliği Yönetim Sistemi kapsamında hem trafik hem de insan hareketleri kontrolleri artık kayıt altında.
Bu güne kadar o kadar hızlı gittim yada ışık ihlali yaptım ama yinede ceza gelmedi diyenler...Pazartesiden sonra da bakalım aynı şeyleri söyleyebilecek mi????
Ankara ya laf yok :) Beğenen beğenir beğenmeyen gider :D
Bu arada Konya Yolunda sıkışık trafikte beraber mahsur kaldığım forum üyesi GP ci arkadaş burda mı :))
eskiden her gün kırıkkaleye gidip geldiğim için (şimdi haftada 2 kere geçiyorum) o yolu iyi bilirim. kayaşa kadar hız sınırı 70, kayaş otoban köprüyü geçtikten sonra hız sınırı 110.
çevirme ise, lalahana yanaşırken maliyet denetim yapıyor ve kamyonları çeviriyor. arada sırada geriye radar kurarsalar radar çevirmesi oluyor. ama artık radar kurmazlar çünkü kameralar aktif oldu.
garip uygulamalarda başladı,daha önce hiç karşılaşmadığım...
bu sabah saat 8:30da yarı açk gözle işe giderken,istanbul yolu eryaman(göksu) girişinden 1.5 km öncesinde sotede yatan polis arabası gözlerimi açtı,devamında bir baktım ki 3 şerit kapatılmış,sağda 3-4 araba yazıyorlar cezaları...
şans eseri nasıl oldu bilmiyorum ama ben girmedim.