iki kenyalı bayaa kalabalıkmışsınız.. Neyse genede güzel geçtiğine sevindim bulaşmanızın...
Resimleri bekliyoruz...
Printable View
iki kenyalı bayaa kalabalıkmışsınız.. Neyse genede güzel geçtiğine sevindim bulaşmanızın...
Resimleri bekliyoruz...
ben teşekkür ederim mustafa seninle tanışmak şereftir benim için. işin doğrusunu söylemek gerekirse konya'da mustafa gibi değerli insanları bulmak zordur biraz fikirleri tarzı ile farklı bir insan saygı ve sevgilerimi sizlerin huzurundada belirtmek isterim..
gelmeen arkadaşlarında canları sağolsun gelemiyoruz diye haber vermelerini bekledik:S
resimlerden eksik var benim tlf hepsini kaydetmemiş heralde :D
güzel buluşma olmuş emeği geçenlere teşekkürler ilk başta 2 olur sonra 3,4,5 vsvs gider :)adem abi 2 kişilik zaten :D:D
ben 3 kişi bile olabilirim :D
hadi bakalım daha kalabalık buluşmalar düzenlenir inşallah... Adem abi ve Mustafa yüreklerinize sağlık... bu iş yürek işidir.
Güzel buluşma... Tebrikler...
ben arattırdım bir konu buldum ama buluşma olmamış
konya'da bir hareketlilik sağlayacaz inş.
enerji eksikliği var konyalı arkadaşlarda :D
enerji takviyesi lazım... :D:D
adem abi halleder ne de olsa 3 kişilik :D
pilavdan dönenin kaşığı kırılsın demişlerdir ondan zehirlenmiştir :D
Ben teşekkür ederim abi. O şeref bana ait. Gerçekten çok memnun oldum tanıştığıma. Sayı meselesine gelince yelpaza genişler zamanla umarım. İlk veya değil bilmiyorum ama katılabilen katılamayan herkese teşekkürler. Foruma üye olurken böylesi organizasyonları olduğunu bilmiyordum açıkçası. Gp forumun artılarından biride bu bence. İmkanım olsa bütün buluşmalara katılmak isterim ama iş çok boş zamanım pek yok ama nasip diyelim. Herkese tekrar teşekkürler