güle güle eskit femo, bende gitmek zorunda kalmasaydım İbrahim abinin ellerine teslim edecektim, Nisan mayıs gibi gel dedi. Müthiş güzel olmuş...Bu arada doğum günün kutlu olsun... Nice yıllara kardeş...
Çık Depeme Bak Garşıya !
Vur Gafama Yi Beynimi !
ne ballı(sevilen) adamsın abi yaa...benimde doğum günümde banada komple koruma hediye etsin biri mutlaka..yakarım bu forumu
![]()
Yeni araban hayırlı olsun Mehmet AbiKavaklıdere'ye de teşekkürler... Her zamanki gibi farkını göstermiş
![]()
Müslümün yaptığı jest diğerlerinin yanında sönük bile kalırdaha diğer firmaları saysam oooo burdan karsa köprü olur
![]()
Müslüm kardeşimi sevdiğim için bunu yazdım diğerleri reklam olmasın![]()
Kraker sanada opetten 50 tl lik yakıt alana iç dış yıkama bedava biletim var onu göndereyim![]()
hadi hayırlı olsun abi kromlardan kurtuldun pazara gel dükkan açılışında cemde yeni jantlarını takarsın![]()
![]()
geliyorum ordayım![]()
Ben geçtiğimiz Cumartesi branda altından da olsa biraz gördüm, gayet güzel olmuştu. Kıyamıyordu Mehmet üstünü açmaya. Sanıyorum Eskişehir'e de bu yüzden gelmedi... Güle güle kullan Mehmetcim. Bu arada Müslüm kardeşimi jestinden dolayı kutluyor, aynı güzelliği diğer doğum günü olan arkadaşlara da yapmasını temenni ediyorum.Son olarak da İbrahim'in de ellerine sağlık
![]()
Bir aksilik cikmazsa pazar gelmeyi dusunuyorum bakalim ..
inşallah abi bekliyoruz neyle geliceksin uçak-otobüs-araba?
Feribot![]()
Bakacaz![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri