dizele bındım bınelı 3,10 dan dolduruyorum . hıc fulleme sansını yakalayamadım ama. gecen po dan 20 lıralık aldım adama dedım kac km goturur. rahat 100 dedıı. 30-40 km surmeden bıttı![]()
dizele bındım bınelı 3,10 dan dolduruyorum . hıc fulleme sansını yakalayamadım ama. gecen po dan 20 lıralık aldım adama dedım kac km goturur. rahat 100 dedıı. 30-40 km surmeden bıttı![]()
Shell opet şaşmayın arkadaşlar ne bu fiyata benzin mazot direk çıkan petrolümü veriolararabaya zarar yav
Repair
İnternet sitelerindeki pompa fiyatları o kadar ucuz değil. Yerinde mi böyle ucuz ki?
açılış kampanyası sanırım, normalde de %5-10 arası daha ucuz satıyorlar..
Anadolu yakasına da açsınlar, bekliyoruz. O fiyatlara evdeki bidonları bile doldurum be...
Önce Opetten alıyordum. Sonra onlarla bozuştuk. Bi sürü akaryakıt firmasını denedim. Lukoil'den de aldım. Opetten farkı yok. PO yüzde 4 tasarruflu diyor, hikaye. Ama Shell ve Total'in yakıtları daha tasarruflu ve araba daha canlı gidiyor. Çok defa denedim.
Akaryakıt istasyonlarındaki görevlilerle birkaç kez görüştüm. Çoğu firmanın normal dizeli euro dizel diye sattığını söylediler. Hem de en büyük akaryakıt istasyonları bunu yapıyormuş. Fakat bunu yapanlar akaryakıt istasyon sahipleriymiş yoksa hiçbir firma bayisine bu izni vermiyormuş. Akaryakıt istasyonu sahibinin insafına kalmış birşey.
Ucuz diye malı kötü olacak diye birşey yok. Belki daha iyidir. Denemek lazım.
bu yüzden bostancı'daki total, maltepe minibüs caddesindeki shell ve merter'deki shell dışında yakıt almıyorum. Bunlar firmaların kendi istasyonları bu yüzden içim rahat. (Maslaktaki Mehmetçik Vakfı opet'e de güveniyorum)
Şu da var, abimin LPGli aracı kötü yakıtta sapıtıyor (c4), arıza lambası yakıyor hızlanmıyor ötüyor vs.. Shell'den düzenli almaya başladığından beri sönmeyen arıza lambası dahi söndü![]()
Shell den şaşmam![]()
shell ve alpetlerden kesinlik almam bir kaç kere shell ve alpetten aldım 20 liraya 170 km yaparken o zaman 120 km zor yapmıştım ve bir kaç kere denedim hep uçuyor tavsiye etmem
evet gecenlerde bp in yerine orası açıldı , dün gece gop'dan eve donerken o yolda acayip bi trafik vardı dedim noluorz kaza falanmı oldu , uzaktan bakıorm benzinciden sonra yol açık alla diorm , kaza falanda yok, benzinci full çekiyor, minibusculer taksiciler vs..
megersem ondanmış..
yakıtı diger istasyonlara göre nasıldır peki 40 lira için degermi ?
Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun =)
ben eurodizel alacaklar icin maceraya gerek yok diye dusunuyorum![]()
beykentte olanlar bundan sonra ayvayı yedi. foxcity shell kapanmış yerine full pet geliyo. hergün zaten trafik olan yer bundan sonra gecilmez olucak! :/
fiyatlar normale donmus, fakat yine indirimli baya. benzin ve lpg kullanicilari gonul rahatligiyla (tabii ki kirsal motorinci varsa) tercih edebilir ama eruodizel kullananlar once az bir miktar denesin derim![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri